Hledáte zdroj dobrých nápadů při realizaci koupelen a kuchyní

Pokud řešíte vzhled a styl své koupelny, či jiné místnosti v interiéru, nebo exteriéru, určitě sháníte informace všude, kde je to možné, ať už jsou to katalogy, nebo inspirace u známých apod. Spolu s našimi pracovníky jsme pro vás připravili profesionální stránky, Studio koupelen.cz, které vás provedou novinkami a styly ve světě keramických dlažeb a obkladů. Vybrali jsme pro vás to nejlepší a nejžádanější co dnešní světový trh nabízí. Vybírat můžete mezi našimi i světovými výrobci keramiky, ať už je to Atlas Concorde, Armonie by Arte Casa, Rako, Imola a spousta dalších.
Stránky Studia koupelen jsou rozděleny do jednotlivých kategorií, podle výrobců, umístění a podle stylů. Velké množství realizací je umístěno ve fotogalerii koupelen, nebo ve fotogalerii kuchyní, interiérů a exteriérů. Tady vám výrobci nabídnou vlastní realizace, které vznikaly ve spolupráci se špičkovými návrháři a architekty nejen v bytové architektuře. Za této spolupráce mnohdy vznikly dokonalé a nestandardní projekty, ze kterých můžete čerpat zajímavé a i netradiční nápady. Každá série je popsána odborným komentářem, a také si zde můžete přečíst reakce zákazníků.
Pokud máte zhruba představu, jaký styl je vám nejbližší, podívejte se na novinky a nežádanější trendy v kapitole s názvem Fotogalerie stylů. Současná doba hlásá návrat k přírodě, ale protože i přírodní zdroje je třeba šetřit, tak velkou popularitu slaví dokonalé a přirozené imitace přírodních produktů. K těm obzvlášť oblíbeným patří imitace dřeva, kamene, kovu, betonu a mramoru. Imitace přírodních materiálů jsou tak dokonalé, že je od pravých produktů na pohled, ani na dotek nerozeznáte. V nabídce stylů najdeme také realizace velkoformátové dlažby a obkladů, která se těší ze strany zákazníků velké poptávce. Její nespornou výhodou je špičková kvalita a jednoduchá a rychlá pokládka s minimem spár. Opticky tak vznikne jednolitý celek, který se dobře udržuje a čistí. Co se týká oblíbené keramické mozaiky, nabízí výrobci nové tvary, struktury a materiály. Právě tyto kombinace pomohly rozšíření mozaik z koupelen a kuchyní i do zbývajících prostor bytového i komerčního interiéru. Historická či tzv. cotto dlažba je nabízena ve stále nových barevných odstínech a kombinacích. Jejich typická patina dodá interiérům i exteriérům kouzlo starých časů a krásy.
Připravili jsme pro vás také spoustu zajímavých článků, které vás upozorní na netradiční nebo nadčasové série keramických dlažeb a obkladů. Také články týkající se samotné realizace koupelen pro vás budou hodnotným zdrojem informací.
Věříme, že na stránkách Studio koupelen. cz najdete co hledáte, ať už jsou to nápady, styly, informace o keramické dlažbě a obkladech, a stanou se tak vaším pomocníkem a rádcem.