Jednotlivé možné balíčky služeb virtuální kanceláře

Už vás nebaví platit přemrštěné sumy za kancelářské prostory, které jsou umístěny na lukrativní adrese? Využíváte tyto místnosti pouze několikrát do měsíce, ale nechcete se vzdát zajímavé a z hlediska vašeho podnikání, i přínosné adresy? V tom případě vsaďte na zcela jiný druh pronájmu, který může být ušit přímo na míru. Přiblížíme si jednotlivé nabízené balíčky služeb virtuální kanceláře Profi-kancelář s.r.o.

Základní balíček virtuální kanceláře

V rámci základního balíčku Profi-kanceláře MINI-SÍDLO, se můžete těšit z lukrativní adresy na Praze 1, 2, 3, nebo 9, která bude zapsána jako sídlo vašeho podnikání. Tato nejlevnější varianta virtuální kanceláře slouží jako kontaktní adresa, tedy jako vaše sídlo firmy.

Standardní balíček virtuální kanceláře společnosti Profi-kancelář

Standardní balíček PROFI-SÍDLO, který prezentuje společnost Profi-kancelář zahrnuje přesměrování hovorů na vaši pevnou linku, nebo mobil, ale také přebírání příchozí pošty a upozorňování na ni již v ceně. Všechna příchozí pošta vám bude jednou měsíčně zaslána na vámi zvolenou adresu. Výjimkou samozřejmě není ani možnost fyzického využití komfortně zařízených kanceláří, nebo zasedací místnosti.

Nadstandardní virtuální kancelář – PROFI-KANCELÁŘ

Kromě běžné základní nabídky můžete bezpochyby využít i model PROFI-KANCELÁŘ, který nabízí některé nadstandardní úkony. Mezi ně patří kupříkladu týdenní zasílání příchozí pošty, pronájem zasedací místnosti na dvě hodiny měsíčně zdarma, slevy na využívání zařízených a plnohodnotně vybavených kanceláří nebo služby operátora, který se představuje jménem vaší firmy.

Virtuální kancelář podle vašich představ

Ostatně, zapomínáno není ani na náročné klienty, kteří chtějí virtuální kancelář vyladit k obrazu svému. Společnost Profi-kancelář s.r.o. v tomto ohledu připravila unikátní a všestranný konfigurátor moje PROFI, pomocí něhož si navolíte vámi požadované úkony, které bude obsahovat balíček „Virtuální kancelář“ a na základě čehož také zjistíte výslednou cenu pronájmu.

Souhrný přehled jednotlivých nabízených programů

Hlavní programy služeb virtuální kanceláře:

  • MINI-SÍDLO (základní program)
  • PROFI-SÍDLO (standardní program virtuální kanceláře)
  • PROFI KANCELÁŘ (virtuální kancelář pro náročné klienty)
  • moje PROFI (vlastní konfigurace služeb)

Více o programech a cenách naleznete zde:
www.profi-kancelar.cz/cenik-virtualni-kancelar-sidlo-firmy

Bližší informace o konkrétních podmínkách virtuální kanceláře v Praze získáte na bezplatné zákaznické lince 800 880 110, nebo na webových stránkách www.profi-kancelar.cz.