Ke každému domu patří designový plot

Stačí několik sloupků, mezi ně plotové dílce a plot je na světě. Zdá se vám to jednoduché? Je i není, záleží na tom, jaké materiály pro stavbu plotu použijete. Když se řekne betonové ploty, mnozí z nás si představují betonování základů plotu a výsledný plot nevalného vzhledu. V dnešní době se ale betonový plot staví už trochu jinak. Sloupky a dílce zůstávají, důležité je správně plot vyměřit, vykopat jámy pro umístění betonových sloupků, které je potom třeba v zemi zabetonovat a zabezpečit je tak proti pohybu. Jakmile je to hotovo, nic nebrání tomu zasadit mezi sloupky plotové dílce.

Betonové ploty se skládají z řady půl metru vysokých desek. Tyto desky mohou nést různé dekory, aby si každý zákazník mohl vybrat betonový plot podle jeho gusta. Betonové ploty jsou lehké a přitom pevné a odolné, působí masivně, ale zároveň jsou vyvedeny designově tak, aby splňovaly i ty nejpřísnější požadavky po funkční i estetické stránce. S tím souvisí také barva betonového plotu. Dříve se beton na stavbě používal pouze ve své surové šedé podobě, dnes se však betonové ploty vyrábí v mnoha různých módních barvách, takže si každý může vybrat tu, která se nejvíce hodí k jeho domu. Není tedy třeba se rozčilovat nad podezdívkou nebo tarasem, betonový plot je na montáž poměrně jednoduchý, vybrané plotové dílce stačí nasunout mezi připravené zabetonované sloupky a zajistit je proti pohybu.

Zakončení plotu je také zcela na vás, máte-li rádi jednoduchost, použijte rovnou desku. Chcete-li plotu dodat trochu elegance, nasaďte mezi sloupky desku obloukovou, použít můžete také díl s ozdobnou mřížkou nebo využít možnosti zakončit plot jiným materiálem. Velmi efektně vypadá dřevo, které plot z betonu opticky odlehčí. Obraťte se i vy na Betonoveploty.net a pořiďte si kvalitní okrasný betonový plot.