Klidné ubytování blízko Zlína

Nejen samotný Zlín, ale i jeho okolí, láká návštěvníky svými krásami a zajímavostmi. Ve Zlíně se můžete setkat s mnoha odkazy na známé jméno Tomáš Baťa. Okolo Zlína se pak rozléhá krajina, kterou stojí za to poznat. Na výběr je z výletů jednodušších pro příležitostné sportovce, ale i náročnějších pro aktivní turisty. Dalším místem, které určitě stojí za to navštívit, je překrásná Zoologická zahrada Lešná. Pokud uvažujete o zavítání do Zlína a jeho blízkého okolo, pak navštivte ubytování v penzionu Hostinec Na rozcestí.

Náš penzion v obci Trnava
Naše ubytování Zlín leží v hezké a klidné vesničce nedaleko Zlína. Svou polohou je ideálním výchozím bodem pro pořádání nejrůznějších výletů. Ubytování v našem penzionu je za velmi přijatelné ceny, v rámci kterých získáte komfort, servis i přátelskou atmosféru.

Pořádáme i svatby
Máme velké prostory a velký sál, který je vhodný pro pořádání různých společenských akcí – nejčastěji svateb. Svatby Zlín pořádáme již dlouho, a tak dobře víme, na čem si novomanželé nejvíce potrpí a také víme, jak udělat svatbu, aby i hosté byli maximálně spokojeni. Plánujete-li svatbu poblíž Zlína, kontaktujte nás pro více informací.