Kurzy pro efektní péči o ruce

Mnoho žen touží po tom být nezávislé. Chcete-li se osamostatnit a začít vydělávat, můžete dělat spoustu věcí. Pokud jste kreativní a manuálně zručná, zkuste rekvalifikační kurz pro modeláž nehtů. V dnešní době, kdy jsou umělé a zejména gelové nehty velmi oblíbené, vyhledávané a moderní, je vysoká poptávka po šikovných manikérkách a nehtových designerkách, které dokáží svým zákaznicím vykouzlit na nehtech skutečná umělecká díla.

Je třeba zvládnout nejmodernější techniky nehtové modeláže a také zdobení nehtů, kterých stále přibývá a neustále se zdokonalují. Máte-li fantazii, rády pracujete s lidmi a jste zručné, přihlaste se na rekvalifikační kurz pro nehtové designerky. Naučí vás zde vše potřebné, co je nutné vědět nejen pro samotnou modeláž nehtů nebo nail art, ale také do začátku v podnikání. Dozvíte se, co byste si všechno měly zařídit a co budete potřebovat k tomu, abyste si mohly otevřít vlastní nehtový salon. Z pracovních technik se seznámíte se dvěma základními způsoby nehtové modeláže – UV gel a akryl. Naučíte se také poskytovat zábaly, masáže i parafínovou lázeň, nebude chybět technika přírodní manikúry P-Shine ani základy nehtové kosmetiky.

Velmi důležité jsou také dovednosti související se zdobením nehtů. Zákaznice k vám budou chodit proto, aby byly jejich nehty kvalitně modelované, vydržely požadovanou dobu do dalšího doplnění gelu či akrylu a samozřejmě také proto, aby jejich nehty vypadaly vždy originálně. Proto se část kurzu zaměřuje na nail art, abyste měly možnost osvojit si základní techniky zdobení nehtů a seznámily se alespoň se základy práce s nejrůznějšími druhy zdobení na nehty. Na MagicNails.cz se naučíte základy nail art, avšak teprve vaše vlastní kreativita dodá výsledku originální vzhled. Tak neváhejte a postavte se i vy na vlastní nohy a naučte se modelovat gelové nehty.