Modeláž pro designové nehty

Být profesionální nehtovou designerkou je dnes velmi lukrativní zaměstnání. Ženy rády pečují o svůj vzhled a řada z nich s ním není spokojená. Vyhledávají potom odbornou pomoc v kosmetických salonech a nehtových studiích. Jste-li i vy manikérka, jistě se vašim klientkám umíte postarat o prvotřídní gelové i akrylové nehty. Záleží samozřejmě na každé konkrétní klientce, jaký způsob nehtové modeláže si vybere. Každý člověk vypadá jinak, má specifické rysy v obličeji, tvar postavy i hlas, stejné je to i s našimi nehty. Někteří lidé mají to štěstí, že jejich přírodní nehty jsou silné, jiným se lámou či třepí.

Největší vliv na vaše nehty má nehtové lůžko, o to je třeba řádně pečovat a podle jeho vlastností volit modeláž i délku nehtů. Dnes je možné i krátké nehtové lůžko speciálními přípravky prodloužit, existují speciální kamuflážní UV gely, které vám jsou k dispozici v internetovém obchodu MagicNails.cz. Naleznete zde také nespočet různých druhů nehtových tipů, aby bylo možné každému vybrat správný druh. Nehtové tipy se neliší pouze designem, mají i různou velikost a tvar. Na MagicNails.cz naleznete široký sortiment nehtových tipů širších i užších, hranatých i špičatých. Co se týká designu, máte možnost vybírat nehtové tipy bílé, čiré nebo různě barevné či předzdobené.

Na nehtové tipy patří UV gely nebo akryl profesionální kvality. MagicNails.cz vám nabídne bílé, barevné i čiré UV gely i akryly vhodné k modeláži reprezentativních gelových nehtů. UV gely jsou k dostání v různých konzistencích od řídkých až po super husté, vyberte si proto ty, které vám při modeláži nejvíce vyhovují. Potřebujete-li jakékoli přípravky nebo pomůcky pro nehtovou modeláž, obraťte se na specializovaný internetový obchod MagicNails.cz a nakupujte vše potřebné.