Nechte si vymodelovat barevné gelové nehty

Vídáte reklamy na UV gély, ale nevíte, o co se jedná? My vám to objasníme, UV gély jsou modelovací materiály pro vytváření gélových nehtů. UV gély jsou svou konzistencí řidší nebo hustší, nanáší se pomocí speciálních štětečků na nehtové tipy nebo přírodní nehty a vytváří se pomocí nich kvalitní gélové nechty. Chcete-li modelovat skutečně kvalitní gélové nechty, budete potřebovat prvotřídní UV gély.

Kde je sehnat? Navštivte internetový obchod D-nails.sk, kde naleznete velké množství různých druhů UV gélů s různou konzistencí od řídkých až po husté od renomovaných výrobců z USA, Německa, Velké Británie a Holandska. Pro začátečníky s modeláží gelových nehtů jsou určeny jednofázové UV gély. D-nails.sk nabízí profesionální UV gély čiré, bílé i barevné, nakupovat můžete UV gély v nejrůznějších módních barvách. Barevné UV gély se speciálními efekty se používají k ozvláštnění výsledných nehtů.

Použití speciálních UV gélů vám usnadní následné zdobení nehtů. Nakupujte proto barevné UV gély se zajímavými efekty, D-nails.sk vám nabídne barevné UV gély s glittery, neonové UV gély, metalické UV gély a také 3D art gély, které se vyznačují mimořádně vysokou viskozitou a krémovou strukturou, díky které z nich můžete vymodelovat originální 3D struktury na umělých nehtech.

Velmi efektní novinkou jsou také termo UV gély, které mění svou barvu podle teploty nehtu, můžete vybírat z velkého množství různých barevných přechodů, stačí si vybrat. Abyste pomocí UV gélu vymodelovali krásné gélové nechty, potřebujete UV gél vytvrdit, to se děje v UV lampě, která produkuje UV záření. Neváhejte a pořiďte si vše, co potřebujete k modeláži gélových nechtů, nakupujte výhodně v internetovém obchodě D-nails.sk.