P-shine – moderní péče o ruce

Jak dosáhnout nejvyšší možné kvality nehtů? Je možné ubírat se dvěma cestami, pokud máte dostatečně kvalitní přírodní nehty, stačí pravidelná manikúra, pokud ne, potom přijdou na řadu gelové nehty.

Manikúra sama o sobě pečuje o vaše přírodní nehty, aby byly silné, nelámaly se, netřepily a vydržely dlouhé a lesklé po dlouhou dobu. Často se pro zvýšení lesku a pevnosti nehtů používá přírodní japonská manikúra P-shine, díky které dosáhnete vysokého lesku vašich nehtů. Existuje také velké množství různých výživ a vodiček, které posilují vaše nehty a pomáhají jim udržet zdravou strukturu. Pokud však vaše snažení nemá valný efekt a vaše nehty se stydíte lakovat, je čas pomýšlet na náhradní plán.

Gelové nehty mohou pomoci i vám, jejich funkce je zřejmá – nahradit přírodní nehty a vytvořit úhledný vzhled vašich rukou. Gelové nehty jsou v první řadě estetické, s gelovými nehty vypadají vaše ruce vždy perfektně upravené a udržované. Gelové nehty plní také funkci ochrannou, protože vytváří ochrannou vrstvu UV gelu na vašich přírodních nehtech. Gelové nehty jsou pevné, pružné a vysoce odolné, jsou dostatečně variabilní, abyste si mohli nechat vymodelovat jakýkoli tvar nehtu se vám zachce. Navíc mají velmi dobrou přilnavost, takže na nich výborně drží různé ozdoby i laky na nehty, můžete si tedy vzhled vašich nehtů přizpůsobovat vaší momentální náladě nebo oděvům.

Internetový obchod MagicNails.cz nabízí široký sortiment pomůcek pro modeláž i zdobení přírodních i umělých nehtů. Naleznete zde nejrůznější UV gely, ze kterých můžete vybírat ty, se kterými se vám nejlépe pracuje a které vytvářejí nejkrásnější efekty na nehtech. Zdobení je otázkou vkusu, naleznete proto na MagicNails.cz širokou paletu nejrůznějších typů zdobení na nehty ve všech módních barvách. Navštivte i vy MagicNails.cz a nakupujte zde vše pro krásné nehty.