Plánujete založit s.r.o. ?

Uvažujete o založení firmy? O vybudování společnosti, která by vám umožnila vstup mezi zcela rozdílnou a daleko výnosnější klientelu? Potom byste s tímto krokem neměli dlouho otálet a pustit se do práce. Otázkou však zůstává, zda disponujete dostatečnými znalostmi pro založení s.r.o.? Zda jste schopni vyřídit všechny potřebné náležitosti bez jakýchkoliv procesních chyb a ještě v co nejkratší době?

Pakliže vám náročnost tohoto procesu vzala určité iluze, nezoufejte. Je tu totiž Profi-kancelář s.r.o., která vám založení firmy může zajistit, zprostředkovat a bez zdržení dokončit. To vše za nejlepší ceny na současném trhu.

Profesionální poradenství k založení firmy

Před samotným založením firmy je vhodné zvážit mnoho aspektů. Vyškolení specialisté ze spolešnosti Profi-kancelář s.r.o. vám poradí v otázkách spojených s přípravou notářského zápisu, jednáním jednatelů, děděním obchodních podílů, využitím společného jmění manželů pro účel založení s.r.o., atd. Nemusíte se obávat častých změn legislativy, nabízíme servis založení firmy v souladu s posledními platnými zákony.

Minimální zátěž klienta u založení s.r.o.

Samotné založení s.r.o. za vás vyřídíme na základě plné moci. Kromě osobní účasti při sepisování notářského zápisu není vaše přítomnost vůbec potřeba. Odborníci Profi-kanceláře se postarají o to, aby veškeré dokumenty byly podány v souladu s aktuálními požadavky. Kromě zřízení živnostenského listu a zápisu nové společnosti do obchodního rejstříku se postaráme i o přihlášení na finančním úřadu, případě k platbě DPH.

Založení s.r.o. rychlejším způsobem

Onou zmiňovanou variantou je další přínosný způsob dosažení nové a plnohodnotné společnosti, kterým je koupě ready-made firmy. Subjekt se splaceným kapitálem a naprosto čistou historií. Východisko, které může uspokojit značné množství zákazníků, jež chtějí v rámci založení s.r.o. ušetřit spoustu financí a zároveň se svěřit do rukou výjimečných odborníků.

Jak sami můžete tušit, má proces založení s.r.o. dvě odvrácené podoby, tu snazší a tu složitější. Je pouze na vás, jakou z nich si zvolíte a zda se necháte hýčkat profesionálním přístupem společnosti Profi-kancelář s.r.o. či nikoliv.

Bližší informace a ceny založení firmy získáte na webu společnosti www.profi-kancelar.cz/nova-firma nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110.