Pomůcky pro barevné nehty

Jako správná nehtová designerka potřebujete mít jistotu, že materiály a přípravky, které používáte k ošetřování nehtů vašich zákaznic, jsou skutečně prvotřídní. Na jejich kvalitě záleží, jak budou nechty vašich klientek vypadat a jak dlouho vydrží krásné. Nemávejte rukou nad tím, jaké UV gély používáte, vaše zručnost se na nehtech klientek projeví pouze tehdy, pokud budete používat také materiály k modeláži a péči o nechty v profesionální kvalitě. Teprve potom budou vaše zákaznice spokojené a budou se k vám vracet.

Pokud jsou nechty odolné a pevné, není třeba modelovat umělé, stačí využít některých přípravků vhodných pro manikúru, přírodní nechty se tak zpevní a mohou se lakovat a také zdobit. Chcete-li nechtům dodat lesk, použijte přírodní japonskou manikúru P-shine, která pomocí speciálních přípravků nechty vyleští a dodá jim také potřebnou pevnost. Pokud nejsou přírodní nechty dostatečně kvalitní, je třeba přikročit k modeláži umělých nehtů. Potom je na vás, abyste posoudila, zda jsou pro vaši klientku vhodnější gélové nechty nebo spíš akrylové nechty.

Pro modeláž budete potřebovat spoustu různých pomůcek. Chybí-li vám kvalitní štetce, pilníky, brúsky či nechtové tipy, obraťte se na internetový obchod D-nails.sk, který vám nabídne profesionální pomůcky i přípravky na nechty prvotřídní kvality za příjemné ceny. Chcete, aby se ve vašem nechtovém studiu vaše klientky cítily dobře? Používejte k ošetření jejich nehtů voňavé čističe a odlakovače. Při každé modeláži i manikúře potřebujete použít čistič UV gélu, odmašťovač nebo odstraňovač UV gélu. Musíte udržovat po celou dobu péče nechty vaší klientky v čistotě. Není příjemné, čichat hodinu nebo dvě štiplavé nepříjemné výpary běžných odlakovačů nebo čističů, navštivte D-nails.sk a pořiďte si i vy tyto přípravky se svěží vůní různého ovoce.