Potřebujeme registrace k DPH v Polsku

Polpartner je firma, která vám zajistí veškeré účetní služby v Polsku. Jak si tím můžu být tak jistý? Jednoduše, pro mě už to dělají. Navzdory všeobecnému přesvědčení o hospodářské krizi se moje firma začala během loňského roku rozrůstat. Jak zakázek přibývalo, napadlo mě, že by bylo dobré, pokud by moje firma prorazila také na zahraničním trhu. Rozhodl jsem se proto expandovat do Polska a Německa.

Oproti očekávání s nalezením a domluvou zakázek problém nebyl, větší starosti mi dělalo účetnictví. Nikdy jsem do problematiky daní nepronikl ani v České republice a na veškeré účetní úkony jsem měl účetního. Jak jsem zjistil, v zahraničí však platí jiná pravidla, co se týká odvádění daní, podávání daňových přiznání i samotného vedení účetnictví. Brzy jsem zjistil, že potřebuji někoho, kdo se postará o vedení účetnictví v Polsku v českém jazyce, abych měl přehled o celkové prosperitě své firmy.

Firma Polpartner mi v této záležitosti maximálně vychází vstříc. Jejich odborníci jsou školeni pro účetnictví v Polsku v českém jazyce, nedělá jim problém daňová evidence v Polsku ani registrace k DPH v Polsku. Jen škoda, že jsem nenarazil na podobnou firmu také v Německu, kde řeším momentálně obdobný problém. Polpartner obstarává veškeré účetní služby v Polsku na jedničku, mohu se spolehnout vždy na naprostou profesionalitu.

Ani jednoduché účetnictví v Polsku není snadné, proto oceňuji, že se firma Polpartner postará o jednoduché i podvojné účetnictví v Polsku a jejich daňová obsluha v Polsku v českém jazyce je naprosto bezchybná. Jsem rád, že se na ně mohu kdykoli spolehnout. Potřebujete-li i vy zajištění účetnictví v Polsku, obraťte se na profesionály a svěřte vaše účetnictví do rukou spolehlivého partnera, kterým firma Polpartner bezpochyby je. Nyní vás již problémy s cizojazyčným účetnictvím trápit nemusí.