Účetní služby – evidence DPH v Polsku

Máte-li vlastní firmu, jistě víte, jak skvělý je to pocit, když se vaše firma rozvíjí a můžete expandovat na zahraniční trh. Je to velmi důležitý krok, který je třeba dobře promyslet a naplánovat, než jej provedete, aby měl řádný efekt. Samozřejmě prodej zboží nebo služeb v zahraničí nepřináší jen pozitiva, obnáší také různé problémy a komplikace a ty se nevyhnou nikomu. Nejste-li plátcem daně, budete se jím pravděpodobně muset stát, a to nejen v České republice, ale také v zemi, ve které chcete podnikat.

Nevyznáte-li se v účetnictví, je nejlepší si někoho fundovaného najmout. To se nám podařilo skvěle. Své služby od minulého roku nabízíme nově také v Polsku, bylo tedy třeba vybudovat zde nějakou „základnu“. Nejsem právě odborník na účetní úkony a i v České republice jsem na to měl vždy účetní. Ta bohužel má kvalifikaci pouze na české účetnictví, proto jsem musel najít někoho, kdo zvládne koordinovat české a zároveň polské účetnictví. Naštěstí jsem narazil na firmu Polpartner, která poskytuje služby účetnictví v Polsku v českém jazyce.

Stěží se orientuji v tom, jaké daně se musí platit, jak se podává daňové přiznání a další účetní problémy. Jak je na tom s DPH Polsko, to už nevím vůbec. Firma Polpartner ale disponuje řadou zkušených odborníků, kterým nedělá žádný problém vedení účetnictví v Polsku v českém jazyce, což je skvělé, protože nejsou potíže s komunikací a účetnictví a daňová evidence je tak stále v pořádku. Když byla třeba zařídit registrace k DPH v Polsku, nebyl problém.

O účetní služby v Polsku jsem se skutečně nemusel nikdy starat, vše běží jako na drátkách. Ať už potřebujete jednoduché nebo podvojné účetnictví v Polsku, obraťte se na firmu Polpartner, která vám bude nápomocna. Neváhejte a využijte profesionální účetní služby v Polsku pro české i polské firmy i vy.