Zdobení pro originální nehty

Která žena by nechtěla, aby se o jejích krásných nehtech vědělo? Má-li nehty umělé, tím spíš se stará o jejich vzhled a dbá o originální nail art. Nail art je umění zdobení nehtů, profesionální nehtové designerky dokáží s nehty hotové divy, vytváří na nich i poměrně složité kreace, pro které je třeba se zásobit nejrůznějšími druhy zdobení na nehty.

Potřebujete dodavatele zdobení na nehty ve velkém? Nehtový velkoobchod MagicNails.cz vám nabízí své služby. Navštivte internetový obchod MagicNails.cz a prohlédněte si široký sortiment zdobení na nehty, ve kterém nechybí 3D samolepky, Creative zdobení na nehty, ozdoby z populární fimo hmoty ani štrasové kamínky různých tvarů a barev. S pomocí zdobení můžete potom na nehtech vytvářet nejrůznější obrazce, vzory a motivy, které vás napadnou a vaše nehty budou vždy naprosto originální. Novinkou jsou broušené krystalky Swarovski, které dodají vašim nehtům lesk a luxusní vzhled, hodí se na přírodní i gelové nehty, které elegantně ozdobí.

Starou avšak velmi osvědčenou metodou zdobení nehtů jsou laky na nehty. MagicNails.cz vám poskytne celou řadu různých druhů laků na nehty v módních barvách i s efekty, pro zdobení jsou vám k dispozici také zdobící pera nebo zdobící laky na nehty se speciálním tenkým štětečkem pro nanášení barvy na nehty v tenkých liniích.

Velmi oblíbenou technikou zdobení je také razítkování Konad, k tomu potřebujete speciální gumový art lak, který drží tvar, razítkovací hlavu a destičku s vyrytými ozdobnými motivy. Stačí si vybrat vhodný motiv, přenést na tiskací hlavu a otisknout na nehet, tato metoda je velice rychlá a efektní. Chcete-li, aby vaše nehty vypadaly vždy originálně a stylově, používejte různé způsoby zdobení nehtů a nakupujte všechny potřebné pomůcky v ověřeném obchodě MagicNails.cz.