Evidence DPH v Polsku

Účetnictví, to je pro mě strašák číslo jedna. Když jsem začínal s podnikáním, dělal jsem ve firmě všechno sám, musel jsem se postarat o daňovou evidenci, vedení účetnictví i daňové přiznání. To bylo utrpení. Mám odjakživa inovativní nápady, vymyslel jsem rychle, co na trhu chybí a s čím tedy obchodovat, aby se tato díra zacelila, ale účetní operace pro mě nejsou. Časem jsem si našel účetního, který tuto práci vykonával za mě a byl zodpovědný za stav mého účetnictví.

Nedávno jsem se však rozhodl, že je čas, aby se moje firma trochu rozrostla a pokryla také alespoň nejbližší zahraničí. Začal jsem tedy v Polsku. Začátky byly těžké, ale podařilo se mi zde zakotvit a vybudovat slušnou obchodní síť. Problémem bylo však stále ono účetnictví. Účetnictví u nás a polské účetnictví není totiž ani zdaleka to samé, navíc je problém i s jazykovou bariérou, takže můj dosavadní účetní si s tím nevěděl rady. Musel jsem tedy začít shánět někoho, kdo mi pomůže. Náhoda tomu chtěla a já jsem narazil na firmu Polpartner. Jde o polskou firmu, která poskytuje kompletní účetní služby v Polsku.

Velkou výhodou je, že odborníci z Polpartner.eu umí i česky a jsou tudíž schopni vést účetnictví v Polsku v českém jazyce, to výrazně pomáhá českým firmám, které se nemusí zabývat už žádným překladem a mají tak dokonalý přehled o prosperitě firmy v zahraničí. Firma Polpartner se postará o vedení účetnictví v Polsku v českém jazyce, také o daňové účetnictví, a když je potřeba registrace k DPH v Polsku, vše bez problémů vyřídí.

Firma Polpartner je skvělým partnerem při obchodování zejména českých firem v Polsku. Uvažujete-li i vy, že působnost vaší firmy rozšíříte do Polska, obraťte se na firmu Polpartner a svěřte jejímu odbornému vedení starost o vaše účetnictví, neprohloupíte.