Novinky ve světě umělých nehtů

Pokud se živíte úpravou a modelováním nehtů, jistě oceníte skutečně kvalitní materiál. Jste-li zručná a kreativní manikérka a chcete dopřát každé klientce pocit výjimečnosti, je třeba být vybavená dost širokým sortimentem pomůcek a přípravků pro modeláž akrylových i gelových nehtů. Na kvalitě velmi záleží, proto navštivte internetový nehtový velkoobchod MagicNails.cz a nakupujte zde vše, co budete potřebovat.

MagicNails.cz je moderní internetový obchod potřebami pro nehtovou modelaci, nakoupíte zde nejrůznější UV gely čiré i barevné, akryl i univerzální akrygel. Pro modeláž umělých nehtů využijete také nehtové tipy. MagicNails.cz vám nabídne bílé, čiré i barevné nehtové tipy, abyste mohla vytvářet vašim klientkám zcela jedinečné nehty a dopřála jim tak vždy pocit originality. K tomu můžete použít také již zdobené tipy pro nehtovou modeláž, barevné gely či akryly nebo nehty doplňte dodatečným zdobením.

Zkombinujete-li více metod dohromady, můžete očekávat perfektní výsledek. Veškerý zdobící materiál od MagicNails.cz můžete použít při modeláži nehtů pomocí UV gelu i akrylu a samozřejmě se skvěle hodí také pro zkrášlení přírodních nehtů. Modelujete-li nehty UV gelem, nejprve použijte podkladový UV gel a poté modelovací gel, do kterého můžete umístit vybraný druh zdobení. Nehty s čerstvým UV gelem je třeba vložit do UV lampy a nechat pár minut vytvrdit, potom zbývá už jen vrchní vrstva finish UV gelu a nové nehty jsou na světě.

Na MagicNails.cz naleznete různé druhy stylového zdobení pro nehty, nakupovat zde můžete 3D samolepky, různé tvary z FIMO hmoty, glitry, transparentní folie či nitky. Nebojte se divočejších kombinací, použijte na zdobení váš talent, kreativitu a prvotřídní výrobky od MagicNails.cz a uvidíte, že výsledek bude stát za to.