Šetrný moderní krb

Také vy jste se zhrozili, když vám přišlo vyúčtování za topení plynem? Nechcete už podobnou hrůzu znovu zažívat? Přejděte na jiný druh vytápění. Krby nebo krbová kamna vám nabízí novou možnost, jak vyplnit vaše obydlí příjemným teplem.

Krby díky otevřenému ohni vytváří úplně jinou atmosféru, kterou vám radiátor poháněný plynovým kotlem rozhodně neposkytne. Sálá-li vám v obývacím pokoji krb, poznáte to už ve dveřích. Nyní, když jaro pozvolna přechází v léto, na topení většina lidí nemyslí, je však ta nejlepší doba, kdy se připravit na další zimu a ušetřit si starosti i peníze. Pokud investujete jednou do vybudování krbu, velmi rychle se vám vaše finance vložené do krbu vrátí.

Moderní krby mají velmi nízkou spotřebu paliva, jsou vybaveny krbovou vložkou tvořenou těmi nejmodernějšími materiály, jejichž tepelné vlastnosti jsou na vysoké úrovni. Díky nasávání externího vzduchu a systému sekundárního až terciálního spalování dosahují skutečně vysoké účinnosti i výhřevnosti. Chcete-li na topení ušetřit, pořiďte si i vy moderní krb.

Levne-krby.eu vám nabídnou široký sortiment krbových vložek i vhodných obestaveb, které jsou konstruovány z materiálů s vysokými akumulačními schopnostmi, které i po vyhasnutí ohně ještě dlouho sálají naakumulované teplo do interiéru. Jsou sestaveny často z přírodních materiálů s přirozenou texturou. Moderní krby jsou nejčastěji tvořeny prvky s přímými rovnými liniemi, které jsou oživeny omítkami v kontrastních barvách.

Moderní krby naleznete na Levne-krby.eu v různých provedeních, často jsou nyní krbové vložky zabudovány do zdi nenápadně bez okázalých obestaveb, avšak dekorativně a elegantně, opakem jsou mohutné 3D krby zasahující do prostoru, které můžete použít i jako netradiční dělící prvek mezi dvěma místnostmi. Záleží pouze na vás, pro jaký krb se rozhodnete, navštivte i vy Levne-krby.eu a ušetřete na vytápění.