Stylové nehty pro slavnostní příležitost

V životě každé ženy nastanou zvláštní události, na které je obzvlášť hrdá a na které chce mít vzpomínky. Většinou pomáhá vzhled a osobní pocit, jak byla krásná. To však neznamená pouze nové šaty nebo pěkný účes, důležité jsou také nehty. Nehty patří ke vzhledu stejně jako líčení obličeje. Žádná žena se za svoje nehty nechce stydět, obzvlášť má-li někomu podat ruku. Proto je důležité o svoje nehty dbát a věnovat jim patřičnou péči.

Pokud jste zručná, zvládnete se o vaše nehty postarat sama. Máte-li pevné kvalitní nehty, stačí použít pomůcky pro manikúru nebo přírodní manikúru P-shine, která zvyšuje lesk přírodních nehtů a zlepšuje také jejich odolnost a pevnost. Pokud ale vaše vlastní nehty nestojí za nic, je třeba přistoupit k těžšímu kalibru a spolehnout se na modeláž umělých nehtů. Nejvyhledávanější jsou gelové nehty, které jsou dostatečně pevné, odolné a také trvanlivé, že vydrží několik týdnů bez jakékoli péče, potom je třeba doplnit UV gel a vytvořit nový design nehtů.

I gelové nehty si můžete vymodelovat doma, stačí k tomu mít základní pomůcky a trochu zručnosti. Internetový nehtový velkoobchod MagicNails.cz vám nabízí všechny základní potřeby i přípravky, které na domácí modeláž budete potřebovat. Základem jsou kvalitní nehtové tipy, dále budete potřebovat především UV gely a potom také UV lampu. UV lampa je důležitý prvek modeláže, protože v ní dochází k vytvrzení UV gelu na nehtech.

Chcete-li mít všechny pomůcky na nehtovou modeláž vždy po ruce a úhledně srovnané, pořiďte si kosmetický kufřík, do kterého uklidíte všechny pomůcky pro modeláž nehtů, vejde se vám tam i UV lampa. Nakupujte i vy na MagicNails.cz a pořiďte si stylové UV gely se všemi možnými zvláštními efekty, které si jen vymyslíte. Zásobte se i vy kvalitními UV gely a modelujte vždy originální gelové nehty.