Thaibox Praha

Hledáte v Praze místo, kde byste si mohli zatrénovat Thaibox na té nejvyšší úrovni? Tím pravým místem je tělocvična Tiger Gym v Praze! Thaibox Praha je pod vedením světoznámého thaiboxera Khom Phiphitsala, který má za sebou přes 100 profesionálních zápasů v Thaiboxu. V Tiger Gym navíc můžete využít jedinečnou příležitost na úvodní bezplatnou hodinu Thaiboxu zdarma!

Thaibox v Praze
Nahlédněte na naše webové stránky kickbox-praha.cz, kde se dozvíte o Thaiboxu všechny důležité informace. Thaibox Praha je pod vedením profesionálních trenérů a proto nehrozí žádné riziko zranění. I Vy se s Tiger Gym můžete stát komplexním bojovníkem nejen tělem, ale i duší. Vyzkoušejte si Thaibox v Praze v naší tělocvičně na Praze-Řepy.

Thaibox Praha s Tiger Gym
Na našich webových stránkách je Vám k dispozici ceník a kompletní rozvrh tréninků. Prohlédnout si také můžete fotogalerie z tréninků Thaiboxu a dalších sportů, které v Tiger Gym nabízíme. Zároveň jsme pro Vás sestavili řadu tipů, v nichž se dozvíte jak začít s bojovým sportem, který si vyberete. Thaibox Praha je tou pravou volbou, pokud máte chuť trénovat plokontaktní sport, jakým Thaibox bezezbytku je.

Tiger Gym se těší na nové zájemce o Thaibox v Praze!