Ubytování na Lipně

Před létem se jistě jako každý rozhodujete, kam pojedete na dovolenou. Pokud plánujete dovolenou v Čechách a bydlíte v blízkosti jižních Čech, zavítejte na Lipensko.

Lipno nabízí mnoho možností sportovního a kulturního vyžití. Ubytování Lipno, které bychom vám rádi představili je situováno do klidné části Lipno a naleznete zde příjemný klid v krásném prostředí. Chata u Mičanů je kompletně vybavená, útulná a jistě si ji zamilujete. Uvnitř naleznete obývák s krbem a moderními kamny, dvě ložnice, vybavenou kuchyň a venku pergolu a uzamykatelné prostory.

Rybáři i zamilované páry jistě využijí možnost zapůjčení si loďky, kterou nabízíme. Houbaři zažijí opravdové potěšení v úrodných lesech při nálezech spousty hub. A sportovci budou v sedmém nebi díky množství kvalitních cyklostezek a turisitických značených tras.

Kiosek, kde můžete nakoupit potraviny a malá restaurace naleznete jen pouhých 300 metrů od ubytování Lipno u Mičanů. Dovádět můžete na 200 metrů vzdálené soukromé pláži anebo hřišti na míčové hry.

Ať už hledáte klid a pohodu – lenošení v okolí útulné chaloupky, nebo destinaci vhodnou pro vaše sportovní aktivity, je pro vás ubytování Lipno to pravé. V okolí najdete také spoustu aktivit pro rodinu s dětmi, páry nebo partu přátel. Navštivte naše stránky a přečtěte si více na www.lipno-micanovi.cz