Variabilní komíny

I malé děti učíme, že oheň je dobrý sluha, ale špatný pán, přitom si sami často neuvědomujeme, jak je pro nás oheň přínosný. Raději topíme plynem a dáváme volný průchod vlastní lenosti, než abychom ušetřili nějaké ty výdaje a sami se přičinili při přípravě dřeva na topení tuhými palivy.

Pokud se chystáte vybudovat i u vás doma krb nebo krbová kamna a chcete se odlišit od davu, nespoléhejte na váš stávající komín. Zejména zděné komíny dost trpí, když musí odvádět spaliny z tuhých paliv, protože spalováním dřeva vznikají často kyselé kondenzáty, které umí zděnému komínu velmi znepříjemnit život. Počítejte s tím raději už dopředu a vybavte váš dům kvalitním komínem, kterému neublíží žádné spaliny, a tím je nerezový komín.

Tento typ komínu sestává z nerezové oceli prvotřídní jakosti, která odolává extrémním teplotám, vlhkosti i působení chemických sloučenin. Díky tomu získávají nerezové komíny svou dlouhou životnost, kvalitní vlastnosti propůjčují nerezovým komínům také jejich bezúdržbovost, nemusíte se tedy o ně vůbec starat. Montáž je velice jednoduchá, nerezový komín sestává z několika dílů, díky nízké hmotnosti nerezové oceli se s díly velmi dobře manipuluje a jednoduše z nich tak sestavíte výsledný komín.

Nejenže se komín snadno skládá z jednotlivých částí, ale také jej můžete po jednotlivých částech nakoupit. Tím se vyhnete problémům, jak najít komín správných rozměrů právě pro váš dům. Prostě si nerezový komín poskládáte přesně na míru vašemu domu. Rozhodli jste se i vy pro nerezový komín? Vybírejte na Kominy-nerez.cz, kde naleznete mnoho druhů nerezových komínů, pořídíte si zde izolovaný nerezový komín, komínovou vložku z nerezu i hybridní komín, který spojuje výhody komínu nerezového a keramického do kompaktního celku. Dopřejte i vy vašemu domu ten nejlepší komín.