Vedení účetnictví pro české firmy v Polsku

Ono se to lehko řekne, podnikejte v zahraničí. Na to už musíte být zkušení odborníci a především obchodníci, abyste prorazili mezi zahraniční konkurencí. Nejlépe máte-li vymyšlený nový výrobek, který konkurence zatím nestihla okopírovat, nebo nabízíte-li nový druh služeb, to je potom o něco lehčí, ale stejně to není žádný med. Musíte počítat s tím, že v zahraničí je všechno jiné, musíte se držet jejich zákonů, dodržovat nejrůznější výmysly místní vlády, odvádět patřičné daně a další radosti, zejména účetnictví v Polsku stojí za to.

Pokud máte vlastního účetního, který se stará o vaše firemní účetnictví, hlídá termíny placení faktur, daní a všech možných poplatků, je to plus, protože pokud by to člověk měl dělat sám, neměl by čas na nic jiného. Předpokládejme tedy, že u nás vám firma běží bez větších zádrhelů, jenže bude tak fungovat i po přechodu na zahraniční zakázky? Největším kamenem úrazu bývá právě účetnictví. Vezmeme-li jen sousední země, každá má svou sazbu DPH, každá má jiné termíny odevzdávání všech možných lejster a také každá má vlastní podmínky, jak vést účetnictví, vyplňovat nejrůznější výkazy apod. Hledáte-li někoho, kdo se vám postará o účetní služby v Polsku, vyberte si firmu Polpartner.

Polpartner se zabývá vedením účetnictví v Polsku v češtině, má školené zaměstnance, kteří ovládají polské účetnictví, polštinu i češtinu a není tedy nejmenší problém s komunikací ani odbornými záležitostmi. Potřebujete-li, aby se vám někdo postaral o účetní služby v Polsku, kontaktujte Polpartner. Pohlídají vám vedení daňové evidence, zajistí podání registrace k DPH v Polsku, zkrátka vše, co je nezbytné k vedení účetnictví v Polsku v souladu se všemi zákony. Účetnictví bude zároveň v češtině, takže se v něm i váš účetní bez problémů vyzná. Potřebujete-li účetní služby v Polsku, obraťte se na profesionály.