Pořizujeme si funkční betonový plot

Již před časem jsem se rozhodla, že si kolem našeho domu vybudujeme betonový plot. Na tuto myšlenku mě přivedl soused, který stejně jako my před nedávnem dokončil stavbu domu a schází mu plot. Soused betonový plot někde viděl a přímo mu učaroval, a tak se rozhodl, že jiný plot nechce, že se mu ten betonový líbí, takže si ho pořídí. Protože nemá rád křiklavé barvy, jeho dům má bílou fasádu, u plotu si ale nebyl jistý, jakou barvu zvolit, přišel se proto k nám pochlubit a zároveň poradit.

Když jsem betonový plot uviděla, hned jsem věděla, že to je ten pravý plot i kolem našeho domu. Zaujal mě na první pohled svým uhlazeným decentním designem a zároveň také prvotřídními vlastnostmi. Představte si, že se o plot nemusíte vůbec starat, žádné natírání, ani spravování vypadlých latěk, prostě jak si necháte plot postavit, tak bude stát. Betonové ploty jsou totiž tvořeny kvalitním betonem vyztuženým ocelovými armaturami. Jak jsem se dozvěděla, to je důvodem, proč jsou betonové ploty tak stabilní, pevné a zároveň pružné, že jim nevadí střídání teplot během dne, přežijí bez úhony sněžení, velké mrazy, deště i sluneční záření. Díky své konstrukci jsou stabilní po dlouhou dobu a vydrží vám tak spolehlivě sloužit.

Zaujalo mě, že betonový plot je prakticky bezúdržbový a nemusíte se o něj vůbec starat, to je skvělé, protože já na práce na zahradě a kolem domu moc nejsem, a tak by bylo hned o starost méně. Sousedovi jsme vybrali betonový plot v pískové barvě a domluvili se, že se s ním „svezeme“ a objednáme si rovnou plot i pro náš dům. Nejprve jsem si nemohla vybrat, který dekor by se k našemu domu nejlépe hodil, líbily se mi totiž všechny. Nakonec jsme vybrali univerzální vzor skládaného kamene v šedé barvě, protože náš dům je už dost barevný. S plotem jsme moc spokojeni a nemůžeme si jej vynachválit. Pokud uvažujete i vy o tom, že si pořídíte nový plot, vsaďte na kvalitní betonový plot od Betonoveploty.net.