Reklamní předměty – důležitá vizitka každé firmy

Máte vlastní firmu a neustále hledáte vhodného dodavatele reklamních předmětů? Nejvýhodnější je, když narazíte na dodavatele, který zajistí nejen dodání konkrétního zboží, ale i aplikaci firemního loga na dané předměty. Ušetříte tím spoustu času, který mohou vaši zaměstnanci využít efektivněji. Zároveň máte jistotu, že dodavatel vybere zboží z takového materiálu, na který dokáže bez problému a v té nejvyšší kvalitě aplikovat zvolený motiv.

Na co všechno se dá aplikovat reklama

Reklamní motiv lze aplikovat téměř na cokoliv. Nemusí jít pouze o zažité propisky, kalendáře, bloky či kšiltovky. Motiv lze umístit klidně na chirurgické nástroje, příbory nebo třeba na popelníky. Nicméně zajímavější asi bude aplikace vašeho firemního motivu na různé skleničky, poháry, nádoby na led či vázy. Buďte kreativní a určitě vymyslíte nápaditější předměty, než jsou jen klasické propisky.

Laserpoint obstará vše od potisku textilu až po gravírování

Pokud hledáte kvalitní řešení, pak nepřehlédněte společnost Laserpoint & Technology s. r. o. Můžete si nechat vyrobit třeba luxusní humidory na doutníky či originální krabičky na čaj. Samozřejmostí je aplikace firemního motivu vhodnou technologií, která je určena na zvolený materiál – například v případě humidorů bude využito gravírování.

Přemýšlíte o pracovním oblečení zaměstnanců včetně potisku nebo výšivky? Společnost Laserpoint & Technology s. r. o. má v portfoliu i kvalitní digitální potisk a tvorbu výšivek včetně dodávky textilu. Na trička se hodí potisk, zatímco pro motivy aplikované na montérky, košile či bundy je vhodnější výšivka.

Jestli pořádáte soutěživé teambuildingové akce, pak určitě využijete potisk oblečení i gravírování loga a popisku na poháry pro vítězné týmy.