Na slevových portálech nově koupíte i levnou energii

Slevové portály nachází stále nové cesty jak nabídnout svým zákazníkům atraktivní produkty. S nejzajímavější novinkou nyní přichází portál SlevaDne.cz, který začal od tohoto týdne jako první nabízet svým zákazníkům výrazné slevy na dodávky energií. Noví odběratelé plynu a elektřiny od společnosti LUMEN ENERGY teď získají ke smlouvě bonus až 1.400,- Kč.

Trh hromadného nakupování prostřednictvím slevových portálů se již stal plnohodnotným a důvěryhodným marketingovým nástrojem nejen pro malé a střední podnikání, ale je využíván stále častěji také velkými společnostmi,” říká Peter Krausz ředitel portálu SlevaDne.cz.

SlevaDne.cz, dceřinná společnost největšího slovenského slevového portálu ZlavaDna.sk, přichází s novými kampaněmi zaměřenými nejen na tradiční oblastí zájmu slevových portálů jako jsou gastronomie a ubytování. Novinkou na trhu jsou právě slevy pro odběratele plynu a elektřiny.

Po úspěsné kampani pro ZUNO Bank rozjíždí portál zmíněnou akci pro dodavatele energií  LUMEN ENERGY. Tato společnost je součástí nadnárodního holdingu, který působí takřka v celé Evropě. Díky široké infrastruktuře a zahraniční podpoře se mu daří poskytovat zákazníkům v ČR plyn a elektřinu za velmi příznivé ceny.

Akce je časově omezená, ovšem bere ohled na to, že výpovědní lhůta pro stávající dodavatele energií je tři měsíce. Bonus se započítá novým klientům LUMEN ENERGY při prvním zúčtování.
“Je skvělé, že snaha obchodníků o snížení nákladů na reklamu se promítá do nižších cen produktů a služeb. Obě strany jsou potom spokojeny, obchodníci mají vyšší prodeje a zákazníci nemusí sahat tak hluboko do kapsy,” dodává Peter Krausz.