Několik prima tipů pro herní nadšence

Rádi trávíte volný čas na netu? Naplňují vás spíše strategické hry anebo se vyžíváte ve střílečkách? Ať už je váš zájem jakýkoli, na těchto zajímavých řádcích vám přinášíme pár tipů na online hru, které mohou efektivním způsobem ozvláštnit prázdninové dny. Měsíce prázdnin jsou už tradičně dobou pohody a pro mnoho školáků a studentů též časem nic nedělání. Léto je proto ideální dobou pro objevení nového herního trháku, který vám nedovolí odejít od obrazovky počítače.

V případě, že milujete dobrodružné akční hry, máme pro váš internetový prohlížeč hned několik herních nápadů najednou. Absolutní novinkou je online hra Dark Orbit, ve které bojujete proti vesmírným Reapers a zabíráte více, či méně vzdálené galaxie. Hra vás uchvátí svou skvělou propracovaností i skvělým grafickým zpracováním a celou spoustou propracovaných úkolů, které musíte na svých cestách plnit. Vyznavačům akce můžeme dále nabídnout hru SeaFight nebo Xblaster.

SeaFight – jak už název napovídá je hrou z pirátského prostředí, ve které je kladen velký důraz na herní přizpůsobitelnost. Čekají zde na vás mega bitvy, rozmanité vodní příšery a více, než stovka designů lodí, díky kterým si můžete vykouzlit svou pirátskou loď snů. V Xblasteru se stanete tzv. Mechpilotem a ničíte vše, co vám přijde pod pažbu.

Že vás akční hry příliš neberou? Potom by vás mohly potěšit online flash hry, které které vás jen tak neomrzí. Milovníky letecké zábavy v oblacích stoprocentně zaujme hra Skyrama, zájemce o netradiční fantasy dobrodružství zajisté překvapí hra Drakensang Online. Doporučit z této skupiny vám můžeme taky oblíbenou hru PirateStorm, která je v českých i zahraničních vodách opravdovou stálicí.