Sáhněte po SEO, které zvýší vaše tržby

Optimalizace pro vyhledávače (SEO) je komplexní soubor aktivit, které zviditelní vaše webové stránky pro roboty vyhledávačů a tím pádem také pro relevantní uživatele z řad potenciálních zákazníků. Pomocí promyšlené SEO strategie zlepšíme pozice vašeho webu ve vyhledávačích, zvýšíme jeho návštěvnost a zpřístupníte jej všem typům uživatelům – třeba i těm, kteří se na internetu příliš nevyznají.

POZOR na SEO šarlatány, je jich hodně

SEO není krátkodobá činnost, jednotlivé aktivity jsou úzce provázané a doporučujeme je proto provádět kontinuálně a systematicky. Více návštěvníků ani lepší pozice není nic, čeho lze docílit okamžitě. Trpělivost se vám ale několikanásobně vyplatí. Efekt optimalizace pro vyhledávače je totiž dlouhodobý.

V rámci optimalizace webu provádíme řadu systematických činností, které jsou přesně zacílené na relevantní uživatele, podporují viditelnost vašich stránek na internetu, a tudíž zvyšují i jejich návštěvnost:

  • SEO analýzy a poradenství – zjistíme, jak je na tom váš web z pohledu SEO a jak si stojí ve vyhledávačích. Provedeme řadu analýz (obsahová analýza, analýza klíčových slov apod.), které nám odhalí nedostatky vašich stránek.
  • Linkbuilding (budování zpětných odkazů) – často právě nedostatek relevantních zpětných odkazů má negativní vliv na viditelnost a návštěvnost webu. Vytvoříme pro vás rozsáhlou síť kvalitních zpětných odkazů, které povedou na váš web.
  • Profesionální copywriting – základem optimalizace pro vyhledávače je kvalitní a bohatý obsah internetových stránek. Pomůžeme vám vytvořit čtivý a hodnotný obsah zaměřený na čtenáře, který je však zároveň dobře optimalizovaný.
  • Školení optimalizace pro vyhledávače – zajímá vás problematika SEO? Chcete se sami pustit do optimalizace pro vyhledávače? Zúčastněte se našich školení, která jsou určena pro marketingové pracovníky, projektové manažery apod. Získáte základní přehled o strategiích a metodách SEO, naučíme vás, jak správně optimalizovat svůj web.