Podzim je tu a to je čas na výměnu dodavatele energií za Energie2

Podzim a zejména září, jsou nejčastějším obdobím pro změnu dodavatele zemního plynu a elektrické energie. Zákazníci, kteří chtějí mít jistotu, že v novém roce budou mít levnější energie než dosud, v září uzavírají nové smlouvy, se zahájením dodávek od nového roku. Dodavatel zemního plynu a elektřiny – společnost Energie2, a. s., Praha nabízí novým i stálým zákazníkům dlouhodobě výhodné ceny obou těchto komodit. Očekává proto, že její nabídku na podzim tradičně využijí tisíce nových zákazníků. Informoval o tom ředitel Energie2, a. s., Praha Dávid Vlnka.

,,Blíží se nová topná sezóna a prodejci energií ohlašují nové ceny tak, aby zákazníci mohli realizovat změnu ještě do konce roku. Energie2 má dobrou zprávu pro své stále i potenciální zákazníky. Naši cenovou politiku dodávek zemního plynu a elektřiny měnit nebudeme a nadále budeme levnější než tradiční distributoři na daném území. Zákazníci využívající naše dodávky energií tak ročně ušetří tisíce korun ve srovnání s dražšími dodavateli. Na našich zákaznících nám záleží  a proto k nim přistupujeme férově. Vyhýbáme se kampaňovým slevám, které jsou časově omezené pouze na několik měsíců a razíme filosofii dlouhodobě výhodných cen, nižších než mají dominantní dodavatelé. Chce-li mít zákazník v novém roce levnější zemní plyn a elektřinu, postačí, když v průběhu září s námi podepíše smlouvu o dodávce. Změna je velice jednoduchá a je možná kdykoliv. Můžete ji uzavřít prostřednictvím našich prodejců přímo u vás, nebo online prostřednictvím naší webové stránky. Máte-li nějaké otázky, můžete se s důvěrou obrátit na naši zákaznickou linku,“ řekl D.Vlnka.

Upozornil i na to, aby si zákazníci při uvažování o změně dodavatele ověřili především dobu trvání proklamovaných slev, aby nepodlehli lákavé nabídce, která se nakonec ukáže jako dlouhodobě neudržitelná.

,,Energie2 dlouhodobě drží ceny energií na přijatelné úrovni a motivuje tím současné i budoucí zákazníky, aby u ní zůstali. Zejména dosavadní ceny plynu jsou dostatečně atraktivní, ve srovnání se společnostmi, které v pololetí ohlásili jejich snížení. Přes všechny deklarované slevy je naše společnost i bez slev stále levnější, než dodavatelé, kteří museli snížit ceny z důvodu příliš vysoko nastavených tarif. Ne každý alternativní dodavatel nabízí zákazníkům skutečnou úsporu vůči dominantním obchodníkům. Trh s plynem i elektřinou je plně liberalizován již několik let a zákazníci můžou vydělat nebo prodělat špatnou volbou dodavatele tisíce korun ročně,“ upozornil D.Vlnka.

Dodal, že při uzavření smlouvy přes internet dostane zákazník od Energie2 navíc ještě 2 % slevu. U produktu Nebeská nabídka, s vázaností 6 let, dostane zákazník dodatečnou slevu 2,5 % z ceníkové ceny plynu a 3,4% z ceny elektřiny a to každý rok. Tyto dodatečné slevy nezávisí od spotřeby, pouze od vázanosti a jsou garantovány. Na přechod k Energii2 postačí podepsání smlouvy a plné moci a kopie poslední vyúčtovací faktury. Všechny potřebné změny vykoná společnost.

,,Další možností je návštěva naší centrály v Praze či osobní návštěva energetického poradce. Zákazníkům poskytujeme profesionální zákaznickou péči a energetické poradenství. Plynoměr nebo elektroměr však nadále spravuje tradiční provozovatel distribuční soustavy, který odstraňuje i případné poruchy. Pro zákazníky nabízíme i sdruženou fakturaci – spojení více odběrných míst do jednoho daňového dokladu a optimalizaci zálohových plateb na základě reálné spotřeby,“ uzavřel D. Vlnka.

Energie2 úspěšně působí na českém, slovenském i polském trhu. Mezi jejími zákazníky jsou velkoodběratelé i maloodběratelé obou komodit. Firmě se vyplácí strategie diverzifikace. Obchoduje s různými druhy energií (plyn, elektřina), zabývá se velkoprodejem i maloprodejem.

 

Kontaktní kancelář v ČR:   Energie2, a. s., Praha, Jihovýchodní II.; č.p. 11; Praha 4 Záběhlice

Další informace na tel: 844 000 010,  email: info@energie2.cz  ,  www.energie2.cz