Svítidla – New Dreams

Dnes není problém osvítit jakoukoli místnost. Ne vždy ale světla splňuj í i estetické nároky. Mnoho z nás má problém najít originální světlo, které se liší, a které nenajdeme v každém obchodě. Pokud ale hledáme tak ho najít můžeme. Je pravda, že za kvalitu a originální nápad většinou zaplatíme víc než u běžných svítidel, zato však ale máme zároveň světlo i bytovou dekoraci v jednom. Takováto svítidla nabízí firma New Dreams.
Velmi decentní světla na stěnu tvoří například kolekce světel Ave. Tato světla jsou dřevěná (výběr z několika odstínů) s broušeným sklem díky němuž nám toto nástěnné světlo dodává rozptýlené osvětlení, které dodává místnosti na útulnosti.

AP.AVE-PM-2AP.AVE-PM-1

 

Pokud si ovšem zákazník přeje něco více extra, může si dopřát svítidlo, které nám v podstatě vytvoří na zdi světelný obraz. Závěsné světlo 1595 nebo 1594 jsou nádherné kusy1594-21595-2

které zaujmou skutečně každého kdo Vás navštíví. Světelný efekt se line po zdi zpoza světla a zároveň prosvítá elipsou, která je buď v centru objektu nebo prochází jeho rohem. Tato originální designová světla jsou jedny z nejprodávanějších z kolekce.

 

 

 

 

 

 

Pokud jsou na Váš vkus příliš jednoduchá tak varianta 3027 nabízí zdobnější verzi, která neupoutá jistě o nic méně. Materiál použitý u těchto světel je sádra tvrzená skelným vláknem, která je velmi odolná a pevná a s běžnou sádrou se nedá srovnávat. Výhodou tohoto materiálu je, že pokud si světlo objednáte bez konečné úpravy je možné si ho dobarvit do barvy stěny a tím dosáhnout dalšího zajímavého efektu.

3027-3

 

Pro děti a milovníky zvířat a recesí jsou zde například světla 1807 applique murale 9 a 1810 s kočkami sedícími zády, 1813 1813-1králík kde světlo prostupuje za svítidlem i kolem kontur králíka anebo například 1814 s medvědem kde je efekt podobný. Všechna tato závěsná světla vyvolají úsměv nebo zpříjemní pokojíček Vašeho dítěte.

 

 

 

 

 

V kolekci svítidel najdete i stropní svítidla, ale to vše již na stránkách www.newdreams.cz. Kromě světel zde najdete i matrace, které si firma New Dreams vyrábí , moderní čalouněné postele, lamelové rošty, masky na spaní a mnoho akčních nabídek.
Přejeme příjemný nákup