Praktický oboustranný betonový plot

Vždy se vám líbily betonové ploty? Chtěli jste však, aby měly designové obě strany? Dříve používaná technologie výroby betonových plotů neumožňovala jejich designové zpracování z obou stran, betonové ploty bývaly stylové pouze z jedné stany, z té druhé potom byly hladké. Mnozí se pro betonový plot přesto rozhodli, protože je přesvědčily praktické vlastnosti betonového plotu. I tyto ploty byly a stále jsou velice atraktivní, jsou vyráběny stále v mnoha designech a barvách, ze kterých můžete vybírat. Někomu vyhovuje, že druhá strana plotu je hladká, vysadí si k plotu stromky nebo keře, které udělají přirozenou zástěnu, a potom už není vidět, zda je plot z této strany designový nebo pouze hladký.

Nyní se však mohou zaradovat všichni ti, kdo vždy chtěli oboustranný betonový plot. Technologie výroby betonových plotů pokročila a Betonovéploty.net vám nyní mohou představit oboustranné betonové ploty v celé své kráse. Tyto betonové ploty jsou v každém ohledu jako ostatní jednostranné betonové ploty, mají stejnou výdrž, odolnost i pevnost, jejich výhoda však spočívá v designu, betonové ploty jsou nyní okrasné z obou stran, už se tedy nebudete muset trápit rozmýšlením, zda použijete designovou stranu plotu do zahrady nebo ji vystavíte raději do ulice. Nyní můžete mít okrasný betonový plot ze všech stran.

Betonovéploty.net se pochlubí vysoce kvalitními ploty vyrobenými z českého betonu stálého složení, nabídnou vám široký sortiment betonových plotů, různé designy, barvy i tvary plotů, stačí si jen vybrat. Design je otázkou vkusu, vybírejte proto podle sebe. Jsou vám k dispozici betonové ploty černé barvy, šedé i pískovcové, záleží pouze na vás, jakou máte o plotu představu právě vy. Betonovéploty.net nabízí také komplexní servis včetně dopravy a montáže. Když betonový plot, tak jedině od Betonovéploty.net.