Vybírejte z akční nabídky digitálních zrcadlovek

Výroba digitálních fotoaparátu se stala velkým milníkem v oblasti tvorby fotografií. Využívají je nejen amatéři, ale také profesionální fotografové. Zacházení s nimi je totiž velmi jednoduché a kvalita získaného obrazu je opravdu vysoká. Pod pojmem digitální fotoaparát si můžete představit jak jednodušší kompakty se zabudovaným objektivem, tak poloprofesionální a profesionální digitální zrcadlovky, u kterých lze objektivy měnit.

Digitální fotoaparáty nepotřebují ke svému fungování fotografický film. Využívají světlocitlivé snímače, na které dopadá světlo. Získané obrázky jsou ukládány na paměťovou kartu fotoaparátu. Pokud chce fotograf přenést fotografie do svého počítače, zapojí do něho digitální fotoaparát obvykle přes USB port. Pak pořízené obrázky jednoduše zkopíruje nebo stáhne.

Digitální fotoaparát nemusíte vybírat pouze podle technických parametrů, svoji roli tu hraje také design. Fotoaparáty jsou dnes k dostání v mnoha tvarových i barevných variantách a záleží tak zcela na vkusu fotografa, který z přístrojů si pro sebe zvolí.

Prohlédněte si náš katalog a nechte se inspirovat pro nákup nového fotoaparátu. V nabídce Tivis najdete kompakní digitální fotoaparáty i zrcadlovky.