Zatravňovací dlažba a další produkty z plastu

Výroba konečných produktů je posledním krokem. Jde o finální stupeň ekologické recyklace. I my plastové regranuláty a aglomeráty dále zpracováváme a vyrábíme z nich celou řadu produktů pro koncové zákazníky.

Zatravňovací dlažba

Zatravňovací dlažba

Zatravňovací dlažba je naším nejvýznamnějším produktem. Slouží jako alternativa tradičního zpevnění povrchu. Využijete ji na příjezdových cestách, stavbách, ale také ve městech jako parkoviště, zpevnění břehů vodních toků nebo na zpevnění a zatravnění tramvajové tratě. Se zatravňovací dlažbou se můžete setkat i v jízdárnách nebo u výběhů koní.

Hlavními přednostmi zatravňovacích tvárnic je nízká hmotnostsnadná aplikace a vysoká odolnost při zatížení.

Kompostéry

Plastové kompostéry z recyklovaných plastů jsou dobrým pomocníkem mnoha našich zákazníků, kteří s jejich pomocí zvyšují efektivitu kompostování. Naše kompostéry urychlují proces tlení a umožňují tak rychlé použití plnohodnotného humusu. V nabídce naleznete dva základní typy:

Plastové pytle

V našem sortimentu nově naleznete odpadkové plastové pytle s vysokou odolností proti protržení.

Nabízíme je v různých velikostech a barevných provedeních, v malém i velkém množství.Plastové pytle využijete především ve firmách, nemocnicích a městech. Uplatnění však nacházejí i v domácnostech.

Plastové pytle