Modelujeme jedinečné nehty

Krásné nechty nemusí být být vždy nedosažitelné. Některé ženy mají štěstí, že jejich přírodní nechty jsou dostatečně kvalitní na to, aby se daly udržovat ve stejné délce a mohly být zdobeny. Pokud k těmto šťastným nepatříte, nezoufejte, najde se řešení i pro vás. Váš problém vyřeší hravě umelé nechty, které jsou plnohodnotnou náhradou přírodních nechtov a plní skvěle funkci okrasnou.

Umelé nechty se dají modelovat dvěma základními způsoby, jedním jsou gélové nechty, druhým jsou akrylové nechty. Jak se modelují gélové nechty? Základem jsou kvalitní materiály počínaje nechtovými tipy a UV gély. Právě UV gély jsou velmi variabilní, vyrábí se v mnoha různých barevných provedeních a s rozmanitými vzory a zvláštními efekty. Použijete-li již při modeláži nechtov zajímavé UV gély, ušetříte si potom spoustu práce při finálním zdobení.

Samotná modeláž není složitá, důležité je mít nápad a zručnost při nanášení UV gélu, pro modeláž můžete použít samozřejmě i více různých UV gélů, které design nechtov ozvláštní. Pro modeláž pomocí UV gélů budete potřebovat také UV lampu, ve které se gélové nechty nechávají vytvrdit. Jakmile jsou gélové nechty vytvarované, stačí už jen postarat se o finální zdobení nechtov. Jaký je tedy rozdíl mezi gélovými a akrylovými nechty?

Akrylové nechty jsou na modeláž náročnější, co se týká zručnosti, časově je naopak jednodušší, akrylové nechty nepotřebují vytvrzovat, protože akryl tvrdne samovolně na vzduchu. Samozřejmě i akryly snadno seženete v různých provedeních. Navštivte i vy specializovaný internetový obchod D-nails.sk, kde naleznete vše, co potřebujete pro dokonalou modeláž nechtov a také zdobení. Nakupte si i vy nejrůznější pomůcky pro modeláž a zdobenie nechtov a mějte jednoduše stále krásné nechty.