Oboustranné ploty s ideálním dekorem

Již delší dobu řeším dilema, pro jaký plot se rozhodnout. Náš dům je zcela běžný, není ničím zvláštní, proto jsem jej chtěl oživit novým plotem. Pletivo už dávno není v módě, a tak jsem chtěl něco, co bude mít dlouhou životnost, bude to praktické a pokud možno bezúdržbové. Upřímně už mě nebaví stále co dva roky trávit léto natíráním plotu. Odpadly nám tedy pletivové ploty a také dřevěné, protože z hlediska údržby bych si moc nepomohl. Zbývají ještě kamenné, kované a betonové ploty. Co si tedy vybrat? Kované ploty jsou sice krásné a dům by jistě oživily, nicméně jsou velmi drahé a to si nemůžu dovolit, jenže kamenné ploty zase působí hrozně masivně.

Nezbývalo mi, než si najít, jak vypadá betonový plot, abych věděl, zda by se tento typ plotu hodil k našemu domu. Zajel jsem proto do vzorkové prodejny a popravdě jsem byl přímo nadšen. Tolik různých provedení, designových vzorů a barev plotu jsem opravdu nečekal. Navíc jsem zjistil, že můj dobrý přítel si před několika měsíci nechal betonový plot shodou okolností od stejné firmy instalovat a nemůže si ho vynachválit. Prý jsou betonové ploty prakticky nezničitelné, jsou pevné a přitom pružné, nic jim neublíží a nemusíte se o ně vůbec starat.

Pro mě byla důležitá i designová stránka plotu, nejprve mě zarazilo, že jsou betonové ploty dekorovány pouze z jedné strany, potom jsem ale objevil oboustranné betonové ploty, které to u mě vyhrály na celé čáře, hned jsem měřil, kolik metrů plotu budu potřebovat a objednal jsem si betonový plot dekorovaný z obou stran v barvě antracitu. Ten našemu domu dodá chybějící šmrnc. Pokud i vy sháníte elegantní plot kolem vašeho domu, vsaďte na betonový plot od Betonovéploty.net, který bude chránit váš dům proti nezvaným návštěvníkům a zároveň bude působit také esteticky.