Outsourcing IT je efektivním a moderním řešením pro vaši firmu

Outsourcing IT představuje portfolio služeb spojených se správou výpočetní techniky, které zajišťuje externí dodavatel (specializovaná firma). Nejběžnější forma outsourcingu IT je například správa počítačových sítí.

5krát ano pro outsourcing IT

  • Uvolnění vnitřních zdrojů firmy a s tím související snížení nákladů.
  • Koncepční řešení informačních technologií a jejich efektivním rozvoj.
  • Časová flexibilita IT specialistů a stále dostupné know-how.
  • Smluvně garantované reakční doby na vzniklé problémy.
  • Dostupné náhradní řešení problému, až do doby, než dojde k jeho odstranění.

Ke každému klientovi navíc přistupujeme individuálně a poskytujeme mu profesionální servis dle jeho přání a požadavků. Děláme vše pro to, abychom v rámci služby outsourcing IT podporovali podnikání našich klientů v maximálně možné míře. Naší snahou je nastálé problémy řešit efektivně bez narušení vnitřních procesů, které jsou uvnitř firem nastaveny.

Nabízíme vstupní audit vašeho IT zdarma

Chcete-li patřit mezi firmy, jež mají informační technologie pod kontrolou, kontaktujte nás, rádi vám zpracujeme nezávislý vstupní audit IT.

Vstupní audit je proces, jenž zpravidla trvá několik hodin a je nutné jej realizovat před zahájením dlouhodobé spolupráce (navazuje na službu správa IT), případně tehdy, je-li potřeba zkontrolovat stav ICT nebo práci a služby správce IT.

Výstupem šetření jedokument, který popisuje strukturu a jednotlivé prvky informačních technologií a klíčové problémy spojené s IT. Všechna zjištění odborně ohodnotíme podle závažnosti problému a navrhneme efektivní řešení, jež povede k odstranění nedostatku a uvedení do optimálního stavu.