Založení firmy v Polsku a vedení účetnictví

Podnikání není jednoduché, pokud v současné době podnikáte v České republice nebo jste to už zkusili, víte, co to obnáší. Pokud vám podnikání v České republice nevyhovuje a chcete vstoupit na polský trh, budete potřebovat založit vlastní firmu nebo alespoň živnost. Nevyznáte-li se v polských směrnicích a zákonech, nechte si poradit od profesionálů. Polpartner je expert na založení firmy v Polsku, pomůže vám také s vedením účetnictví i registrací k DPH v Polsku v případě, že se budete chtít stát plátcem daně.

Polpartner se specializuje především na vedení účetnictví v Polsku v českém jazyce, disponuje tedy odborníky na polské zákony, kteří hovoří dvěma jazyky, jak polsky, tak i česky, takže se snadno domluvíte. Služba registrace firmy v Polsku zahrnuje registraci v polském živnostenském rejstříku, dále vám Polpartner zajistí soudní překlady potřebných dokumentů a samozřejmě také registraci na všech potřebných polských úřadech. Založení firmy v Polsku je důležitým krokem k tomu, abyste mohli začít podnikat v Polsku se vším všudy. Obraťte se na odborníky a netrapte se sami se zakládáním firmy a obíháním polských úřadů, Polpartner za vás vše vyřídí.

Ne každé podnikání si vystačí pouze s živnostenským listem. Chcete-li podnikat pod záštitou společnosti s r.o., potom je třeba ji také registrovat. Založení společnosti v Polsku vyžaduje taktéž své formality, nejste-li si jisti, co všechno musíte pro založení společnosti v Polsku udělat, kontaktujte Polpartner a nechte si poradit. Registrace firmy v Polsku je jednou z mnoha služeb, které Polpartner svým zákazníkům nabízí. Spolehněte se na profesionálního partnera, který vám pomůže zorientovat se na polském trhu, založí vám firmu v Polsku a postará se i o vaše účetnictví a registrace k DPH. Využijte profesionálních služeb Polpartner i vy.