Jsme plátci DPH v Polsku

Stejně jako v České republice platí i v dalších státech pravidla, kdy se obchodník nebo firma musí stát plátcem DPH. V současné době platí v České republice omezení v podobě ročního obratu, pokud tento obrat podnikatel překročí, je povinen stát se plátcem DPH, dalším pravidlem je, že každá společnost s r.o. se již při svém vzniku stává automaticky plátcem DPH. Nejen pravidla jsou jiná, také výše DPH se v každém státě může měnit. To by si každý podnikatel, který chce obchodovat také v zahraničí, měl zjistit. Pokud nejsou finance a účetnictví zrovna vaším šálkem kávy, je třeba najít někoho, kdo se o vaše firemní finance postará.

Chcete-li začít obchodovat v Polsku, je třeba zjistit, kdy se vás týká povinnost registrace k DPH v Polsku. Pokud totiž sami nemluvíte a ani nerozumíte polsky, budete mít na úřadech při vyřizování všech potřebných náležitostí dost velký handycap. Proto je dobré tyto věci nechat na profesionálech. V Polsku působí firma Polpartner, která se stará o finanční a účetnické služby, zajistí vám vedení účetnictví v Polsku, a proto pro ně není absolutně žádný problém zajistit také službu týkající se registrace k DPH v Polsku.

Velkou výhodou je, že pracovníci Polpartner mluví skvěle polsky a také česky, proto se s nimi bez problémů na všem domluvíte a oni za vás vše potřebné vyřídí. Jsou školeni tak, aby znali veškeré zákony týkající se vedení účetnictví, podávání daňového přiznání a také registrace k DPH v Polsku. Pokud potřebujete, jsou schopni vám také založit firmu nebo společnost s r.o. v Polsku a zajistit vám veškeré finanční poradenství a služby. Díky tomu ušetříte váš drahocenný čas, který nemusíte strávit nad účetnictvím, ale můžete se věnovat vašemu podnikání nebo jakýmkoli jiným činnostem. Nechte účetnické služby na profesionálech, kontaktujte Polpartner.