Účetní pro účetnictví zahraničních firem v Polsku

Téměř každý podnikatel řeší problémy s účetnictvím. Málokdo se totiž vyzná v účetnictví tak dobře jako ve svém oboru podnikání, proto se podnikatelé většinou spoléhají na profesionální účetní, kteří se jim starají o vedení účetnictví a daně. V České republice to není velký problém, stačí najít účetního nebo účetní a všechno je vyřešeno. Horší je to však, pokud chcete podnikat také v zahraničí. Každý stát má vlastní pravidla, která se týkají účetnictví a daňové problematiky.

Čeští podnikatelé obvykle expandují do sousedního Polska, kde jsou zákony jiné a bohužel i úřední řeč, takže se na úřadech těžko domluvíte, co potřebujete zařídit a proč, natož abyste se vyznali ve vedení účetnictví. Proto existují firmy, které se specializují na vedení účetnictví v Polsku v českém jazyce, takže se nemusíte bát, že byste na účetnictví byli sami. Firma Polpartner disponuje celou řadou schopných odborníků na daňovou problematiku a především polské účetnictví, postarají se o vedení daňové evidence nebo jednoduchého či podvojného účetnictví.

Pokud je třeba, vyřídí vám také registraci k DPH v Polsku a další nezbytné náležitosti, které musíte mít splněné. Tito odborníci jsou pravidelně školeni, aby svou práci vykonávali podle platných právních předpisů, znají veškeré zákony a nařízení, která se týkají účetnictví v Polsku, takže se na ně můžete vždy spolehnout. Účetnictví je vedeno podle polských zákonů, ale v českém jazyce, takže budete rozumět všem potřebným výstupům, můžete je předat účetním v České republice a ti už si poradí.

Rozhodně se vám vyplatí najmout si na účetnictví v Polsku v českém jazyce odborníky, kteří vše zvládnou legálně a správně, abyste nemuseli řešit žádné problémy. Kontaktujte i vy Polpartner, uvidíte, že budete naprosto spokojeni s profesionálními službami.