Míč Adidas

Ke každému fotbalovému zápasu patří i dobrý fotbalový míč. Adidas je jednou ze značek, která nabízí kvalitní míče určené právě pro fotbal. Vzhledem k tomu, že Adidas míče jsou součástí i několika lepších a důležitějších zápasů – Liga mistrů, FIFA jsou jejich míče velice odolné a snadno dostupné.

Fotbalové míče jsou každodenně vystavovány nárazům, míč tak dostává opravdu zabrat a je důležité, z jakého materiálu je vyroben a jak moc je míč odolný. Je pochopitelné, že míče nevydrží věčně, ale aspoň jednu sezónu by vydržet měli.

Adidas používají pro výrobu míčů materiály, které mají podobnou strukturu jako lidská kůže. Fotbalové míče nesmí propouštět vodu, musí být lehké a vybrány podle tipu povrchu. Některé míče jsou vhodné jen pro přírodní povrchy a tak se nedoporučují na umělé trávníky. Většina z jich je zároveň určena do extrémního bahna a vody. Míče Adidas mohou být cenově velice vysoko a zároveň můžete zakoupit i velice levný míč.

Dražší míče mají obvykle ocenění FIFA nebo jsou identické s míči, které byli použity na mistrovství světa. Pokud ale potřebujete míče, se kterými by jste pouze trénovali a nejste profesionálním hráčem, zaměřte se právě na míče levnější.

Jsou kvalitní, odolné a mnohdy za poloviční ceny. Míče je možné vybírat v různých barvách, velikostech a podle tipu povrchu hřiště.