Kolem domu moderní betonový plot

Před pár lety o betonovém plotu nikdo nemluvil a vůbec se o něm u nás ani nevědělo. V reálu a ne jen na papírových letáčcích si ho mohli prohlédnout jen ti, kteří vycestovali do zahraničí. Dnes je to však jeden z nejoblíbenějších typů perimetrických zábran pro rodinné domy na vesnicích i ve městech.

Situace je dokonce taková, že už se nejedná jen o jednobarevné šedé ploty. Samozřejmě šedá je základní barvou betonu, který je stavebním materiálem betonových plotů, běžně se však setkáte s barevnými variantami jako pískovec, červená, antracit nebo zelená a v brzké době se jistě bude prodávat spousta dalších barev. Díky tomu si necháte udělat fasádu na dům, kde je samozřejmě nepřeberné množství barev a odstínů a úplně stejně si navrhnete i barvu a odstín betonového plotu. To je tedy pohled do budoucnosti, ale co je již dnes realitou a velkým prodejním trhákem, jsou oboustranné betonové ploty.

Někdo si řekne, tak plot musí mít obě strany a to je jistě pravda, ale u betonového plotu byl vzor do nedávna pouze na jedné straně a druhá strana byla pouze hladká. To je dnes už minulost a firmy jako Kulkabex s.r.o. vám nabídnou kvalitní oboustranný betonový plot na míru. A aby bylo designu učiněno zadost, prodávají se dnes nejen designové plotové desky, ale také plotové sloupky v dekoru štípaného kamene, či-li ani ty již nejsou hladké, ale krásně doplňují každý plot.

Betonové ploty – Kulkabex s.r.o.