Oddlužení Zlín – odborníci pomáhají řešit vaše dluhy

Oddlužení Zlín je cesta, která mnohé dlužníky dovede k novému začátku bez dluhů. Není to však cesta snadná a není vhodná pro každého. Než se pro ni rozhodnete, je třeba nechat si odborně poradit, zda je oddlužení vhodnou cestou právě pro vás. O co tedy jde? Oddlužení je způsob, jak navrátit vašim věřitelům jejich peníze. O oddlužení je třeba požádat u insolvenčního soudu, který bude zkoumat, zda splňujete všechny podmínky pro povolení oddlužení. Tyto podmínky laik nezná, proto je vhodné nechat si poradit od zkušených odborníků. Je třeba splnit mimo jiné plnoletost, mít trvalé zaměstnání a schopnost z platu splatit alespoň 30 % vašich dluhů do pěti let.

Pokud vám insolvenční soud oddlužení povolí, může vám odpustit až 70 % vašich dluhů. Chcete-li si se zkušeným odborníkem promluvit i vy, obraťte se na Insolvence Zlín, jde o odborníky na řešení těžkých finančních situací, stačí zanechat vaše telefonní číslo, jakmile bude mít některý z pracovníků Insolvence Zlín čas, ozve se vám a domluvíte si nezávaznou schůzku. Zde vám odborník na dluhy navrhne na základě vaší individuální situace řešení. Řešení insolvence není příjemné ani jednoduché, je třeba si důkladně rozmyslet, zda chcete skutečně proces oddlužení podstoupit.

Oddlužení má však další výhodu a to tu, že jsou v průběhu oddlužení pozastavena veškerá řízení proti dlužníkovi a načítání penále a úroků pro opožděnou platbu. To znamená, že se vaše dluhy již nezvětšují a nemůže proti vám být zahájena exekuce. Je však třeba řádně plnit veškeré pokyny insolvenčního soudu a splácet určenou část dluhu podle splátkového kalendáře. Pokud se vám podaří vše splatit v dohodnutých termínech, insolvenční soud vás zbytku dluhu zbaví a vy můžete konečně začít zase žít s čistým štítem. Neváhejte a obraťte se na Insolvence-Zlín.cz, kde vám pomohou školení odborníci.