Plovoucí podlahy – spoléhejte na přírodní vzhled

Stále více domácností postupně rekonstruuje nebo jinak mění prostor k bydlení, aby byl moderní a splňoval veškeré požadavky na komfort. Jaké se však do moderního interiéru hodí podlahy? To je samozřejmě do značné míry otázka osobního vkusu, někdo je zvyklý na koberce a má je rád, takže si je pořídí na podlahu i do nového bytu. Pro alergiky jsou zase nejvhodnější hladké podlahové krytiny, které se dají jednoduše zamést a vytřít a kde se nedrží žádný prach ani roztoči. Pro takové případy jsou ideálním řešením plovoucí podlahy od firmy Podlahy Kasal. Tato firma je specialistou na prodej podlah online, plovoucí podlahy nabízí v celé řadě provedení, můžete si pořídit plovoucí laminátové podlahy, které svým vzhledem dokonale imitují dřevo a dosahují přitom výjimečné odolnosti a díky ní také dlouhé životnosti.

Laminátové plovoucí podlahy se vyrábí v celé řadě různých dekorů a barev imitujících dřevo, díky tomu si vybere každý tu pravou laminátovou podlahu do obývacího pokoje, kuchyně i do chodby. Dalším typem podlahových krytin jsou vinylové plovoucí podlahy, které jsou velmi estetické i praktické. Díky vysoce kvalitní vrchní vrstvě podlahy jsou odolné vůči poškrábání. Vinylové podlahy vypadají skutečně jako dřevěné zejména díky své povrchové struktuře, nejsou totiž zcela hladké, což působí velmi příjemně a zároveň atraktivně.

Vinylové podlahy se vyrábí v mnoha různých provedeních, barvách a s různými dekory. Vinylovou plovoucí podlahu na první pohled od dřeva nikdo nerozezná, podlaha se snadno udržuje a je příjemně teplá na dotek. Plovoucí podlahy od Podlahy Kasal jsou vysoce kvalitní, estetické, skvěle odhluční vaše místnosti a vytvoří vám v interiéru velmi příjemnou atmosféru. Rozhodněte se i vy pro podlahovou krytinu se snadnou údržbou, která je vhodná i pro alergiky.