Virtuální sídlo firmy pro vaše podnikání

Rádi byste začali s podnikáním rychle a bez problémů? Podnikání láká tisíce lidí, ale jen málokdo jej opravdu začne realizovat a věnovat se tomu, co ho skutečně baví a naplňuje. Nenechte se odradit problémy, které se započetím souvisejí (založení firmy, sídlo firmy, atd.). Nejrozšířenějším typem firem je dnes společnost s ručením omezeným. Založení s.r.o. vyžaduje řadu administrativních úkonů. Poté, co vstoupil v platnost nový občanský zákoník, navíc došlo k řadě změn. Neorientujete se v této problematice a nevíte, co je vše potřeba zařídit? Nevzdávejte se! Společnost Profi-kancelář s.r.o. vám může založit s.r.o. na klíč.

Snadné podnikání s profesionály

Velmi rychle tak můžete získat společnost s ručením omezeným, se kterou můžete začít okamžitě podnikat. Společnost Profi-kancelář s.r.o. však nabízí také další zajímavé služby k založení s.r.o., které usnadní vaše aktivity. Jestliže nepotřebujete mít vlastní kancelář sedm dní v týdnu, můžete využít služby virtuální kanceláře. Profi-kancelář s.r.o. vám umožní získat virtuální kancelář přímo v centru Prahy – tedy ve velmi lukrativní lokalitě. Virtuální kancelář můžete pronajmout již od 310 korun měsíčně. Objednat si můžete také rozšířené služby, jako je týdenní přeposílání pošty, zákaznickou linku s operátorem, zasedací místnost na dvě hodiny měsíčně zdarma a 20% slevu na pronájem kanceláří a dalších prostor.

Sídlo firmy za výhodných podmínek

Pokud si sídlo firmy pronajmete prostřednictvím firmy Profi-kancelář s.r.o. tak získáte kontaktní místo s recepcí, zasedací místnost pro jednání s vašimi klienty, pronájem zařízené kanceláře k pronájmům a jednáním, zákaznickou linku, účetní služby se slevou, marketingové služby, administrativní podporu atd. Profi-kancelář s.r.o. nabízí kompletní servis pro všechny.

V případě jakýchkoli dotazů kontaktujte přímo společnost Profi-kancelář s.r.o., která vám zajistí virtuální kancelář i se založením nové firmy.