Betonový plot – funkční varianta plotu

Za okny už je sychravo a doma začínají pomalu přípravy na advent, kdo by tedy měl myšlenky na stavbu plotu? A přitom nynější doba je pro stavbu plotu nejpříhodnější. Ne každý plot vydrží bez problémů rozmary počasí, ovšem betonový plot ano. Chcete-li stavět betonový plot, je pro vás zima ideálním obdobím. Když si rozmyslíte, kde přesně chcete plot mít, není problém ho instalovat i ve sněhu.

Nejdůležitější je správně vyměřit jeho polohu, vykopat základy pro sloupky a osadit je. Potom už může klidně mrznout, protože vám bude zbývat jen nasadit plotové desky, které se ukotví mezi sloupky. Díky materiálu prvotřídního betonu jsou betonové ploty naprosto univerzálním řešením oplocení. Na rozdíl od plotů z jiných materiálů jsou betonové ploty velice stabilní a pevné. Zvláště v tuhých mrazech velmi trpí dřevěné ploty. Dřevo je měkký materiál a rádo v mokru hnije. U pletiva je zase problém ve stabilitě. Často používané ploty z kovových latěk také nejsou žádnou výhrou. Stačí, aby se porušil ochranný povlak plotu, a kov začne okamžitě korodovat. Jakmile se do něj jednou pustí rez, už se jí nezbavíte a veškeré dobré vlastnosti kovového plotu vezmou za své.

Lidé se proto stále častěji uchylují k betonovému plotu. Betonové ploty jsou stabilní, odolné mechanicky i vůči klimatickým vlivům. Zároveň je betonový plot také designově propracovaný, takže splňuje veškeré estetické požadavky i těch nejnáročnějších klientů. Vybírat můžete z celé řady atraktivních designů, ladných tvarů a odvážných barevných variací. Stačí sladit vzhled plotu s domem a budou tvořit elegantní pár. Chcete-li i vy mít doma barevný betonový plot podle vašich představ, navštivte Betonovéploty.net a nechte si nacenit zdarma individuální betonový plot. Můžete se spolehnout nejen na kvalitní zboží, ale také na kompletní servis a betonový plot na klíč.