Virtuální kancelář v Praze a založení s.r.o.

Mnoho lidí se vrhá do světa soukromého podnikání, a to hlavně z důvodu, že mají jedinečný nápad, jak vydělat velké peníze. Pokud jste i vy na tom podobně, není nic snadnějšího, než si vyzkoušet vlastní podnikání také. V tomto ohledu je samozřejmě nejlepší možností založení s.r.o. To však nemusíte zakládat vy sami, jelikož lze využít služeb, které vám se samotným založením pomohou, a vám tak předají pouze hotovou firmu, se kterou můžete ihned začít své podnikatelské aktivity.

Samozřejmě pokud podnikat začnete, a budete svou vlastní společnost zakládat, nejenom že potřebujete mít jednatele a společníky, ale je také nutné mít sídlo společnosti. Jedná se o adresu, která tak bude u vaší firmy zapsána v obchodním rejstříku. A abyste hned nemuseli pronajímat, nebo dokonce kupovat reálnou kancelář, pomůže vám takzvaná virtuální kancelář. Právě tato možnost je totiž velmi oblíbená nejenom u začínajících podnikatelů, ale i u těch, kteří jsou v dané oblasti skutečnými matadory a vlastní i několik různých firem.

Ve virtuální kanceláři máte vždy něco navíc

K virtuální kanceláři je v nabídce spousta dalších služeb, které jistě využijete. Vše co jako podnikatel musíte obvykle dělat sami, nebo na tyto úkony hledat pracně zaměstnance zajistí za vás. Od vedení účetnictví a daňového poradenství až po zákaznickou linku, kterou lze přesměrovat na váš telefon. Jsou poskytovány i veškeré služby ohledně zápisů změn do obchodního rejstříku. Můžete využít i služeb propagace. Zahrnují vše, co si jen dovedete ohledně reklamy představit, včetně zajištění propagačních materiálů, různých typů reklam a tvorbu webových stránek.

Takže pokud jste se rozhodli založit nebo koupit novou firmu, a nemáte do začátku tolik financí, kolik by bylo potřeba, když zrovna začínáte, založte si virtuální kancelář. Získáte tím nejen reprezentativní prostory za málo peněz, ale i mnoho dalších služeb, kterých jistě využijete alespoň v začátcích. Přiznejme si, že každý je rád, když mu někdo podá pomocnou ruku.

Spojte se s námi ještě dnes na bezplatné zákaznické lince 800 880 110 a zjistěte, v čem všem vám můžeme okamžitě vyjít vstříc.