Aulix – kvalitní lustry

Světlo je pro nás všechny životně důležité. Na počátku bylo jen sluneční světlo, postupem času lidé přišli na to, jak rozdělat oheň, který se stal prvním svítidlem v dějinách. Byl to vlastně takový pravěký lustr a pochodně sloužily jako lampy. Potom se dlouho používaly svíčky, které se osazovaly i do umělecky zpracovaných lustrů z nejrůznějších materiálů. Později se začaly používat olejové lampy a po vynálezu elektřiny a žárovky skončila éra ohně jako zdroje světla. V dnešní době se světlo svíček používá spíš pro navození příjemné atmosféry, na svícení se využívají jiná svítidla.

Snad v každé místnosti se setkáte s centrálním svítidlem, kterým je lustr. Ten se stará o základní osvětlení místnosti, měl by tedy do stylu zařízení interiéru zapadat. Moderní svítidla pomáhají pozvednout celkový estetický dojem z místnosti. V současné době existuje velké množství známých bytových designerů a návrhářů, kteří stále produkují nové nápady na designová svítidla. Svítidla tak hrají všemi barvami, mají rozličné tvary a jsou vyrobena z tradičních i zcela ojedinělých kombinací materiálů.

Každé svítidlo je jiné a v interiéru vytváří odlišnou atmosféru, je tedy důležité vybrat si správně, abyste se doma cítili skutečně dobře. Důležitý je také tvar a celkový design svítidla, směr světla navozuje různé stíny. Světelné studio Aulix vám nabídne několik set modelů nejrůznějších typů svítidel od těch běžných jednoduchých až po ty luxusní. Exkluzivní svítidla nemusí být nápadná, stačí jednoduché tvary, efektní použití tvaru a barvy a svítidlo vám vytvoří jedinečnou atmosféru, o které jste vždy snili.

Váš interiér si zaslouží prosvětlit prvotřídním osvětlením, vyberte si svítidla a osvětlení od Aulix.cz a dopřejte vašemu interiéru exkluzivní moderní svítidlo a výjimečnou atmosféru, kterou s sebou přináší.