Kočárky pro pohodlí vašeho miminka

Pro maminky obecně je velmi důležitý výběr kočárku pro jejich nejmenší. Kočárek je totiž pro dítě nejpřirozenější dopravní prostředek. Může zde pohodlně ležet, většina moderních kočárků je také polohovatelná, takže dítěti jeho komfortní polohu najdete raz dva. Kočárek je mnohem praktičtější než v poslední době hodně propagovaná nosítka. V kočárku má dítě mnohem víc prostoru a je také lépe chráněno před nepříznivým vlivem počasí.

Kočárky se vyrábí v mnoha různých provedeních, existují klasické hluboké kočárky, ve kterých můžete dítě vozit v létě i v zimě, dokud se vám do kočárku dítě vejde. Tyto kočárky bývají nejčastěji vybaveny hlubokou korbičkou s novorozeneckou vložkou a pětibodovými bezpečnostními pásy pro sedící dítě. Můžete si vybrat, zda bude mít kočárek pevná aretovaná kola nebo dvě kola klasická a přední otočné a odpružené. Kočárek je praktický také v tom, že je vybaven síťkou pro uložení nákupu nebo různých nezbytností. Na držadlo je potom možné připevnit ještě tašku, do které si můžete dát peněženku, telefon i doklady. Tašku jednoduše odepnete, chcete-li od kočárku odejít, a máte vše s sebou jako v příruční kabelce.

Potom jsou tu kočárky kombinované, to jsou takové, které mohou sloužit jako hluboký kočárek a v případě potřeby stačí hlubokou korbu vyměnit za sportovní a máte lehký a výborně manipulovatelný kočárek sporťák. Sportovní verze kočárku mají obvykle polohovatelné opěradlo a také podložku nohou, není problém při nepřízni počasí přidat zateplený nánožník.

Pro ty, kteří mají pouze hluboký kočárek a potřebují pro chodící dítě lehký kočárek pro rychlejší cestování než pěšky, jsou nejvhodnější golfky. Golfový kočárek je nanejvýš lehký, snadno se skládá, je bezpečný a skvěle ovladatelný. Easy-go.cz je internetový obchod, kde si každá maminka vybere ten nejvhodnější kočárek, přijďte se přesvědčit i vy.