Wella – značka dokonalé péče o vlasy

Wella existuje už přes jedno století a za tu dobu si vybudovala přední postavení mezi značkami, které pečují o vlasy. Patří mezi světovou jedničku. Wella neustále vyvíjí nové kolekce a řady péče o vlasy a už proto si stále udržuje oblibu nejen na českém trhu. V poslední době to nejsou jen řady péče o vlasy, ale i elektronické pomůcky k úpravě vlasů Wella.

Wella Balance

Wella Balance nabízí šampony specializující se na problematickou pokožku. Wella Balance Clean AntiDandruff účinně bojuje proti lupům. Při problémech s lupy je důležité používat správnou vlasovou kosmetiku a dbát i na způsob mytí vlasů. Ujistěte se, že šampon vždy dokonale vymyjete z vlasů. Zbytky šamponů mohou zapříčinit, že se vlasy brzy začnou mastit, což dopomáhá i tvorbě lupů. Wella Balance Calm Sensitive zas pomáhá při přecitlivělé pokožce. Tento šampon je velice šetrný. Wella Balance Refresh Revitalizig pomáhá při problémech padání vlasů. Je obohacen o minerály a aktivní látky, které pozitivně působí na pokožku a zacelují vlasové kořínky.

Wella Balance zklidňuje a regeneruje pokožku a vy se tak brzy můžete radovat z krásných a zdravých vlasů. K šamponům se doporučuje používat i příslušný kondicionér nejlépe z té samé řady Wella, abyste dosáhly dokonalých a efektivních výsledků.

Wella Brilliance Color

Tato řada Wella je určena pro barvené vlasy. Protože barvené vlasy se barvením opotřebovávají a stávají se slabšími, je třeba používat vlasovou kosmetiku na barvené vlasy. Ta je obohacena o cenné vitamíny a navíc dopomáhá udržet barvu stálejší, lesklejší a dlouhotrvalejší. Wella Brilliance Color tyto požadavky splňuje. Wella Brilliance Color Coarse nabízí šampon a kondicionér. To můžete doplnit Wella Brilliance Color Leave a Fine, které nabízejí účinnou kúru a ochranný balzám. Kúru i balzám Wella se doporučuje používat podle potřeby minimálně jednou týdně.

Wella Care3 Age Restore

Stárnutí vlasů je nebo bude jednou problém každé ženy. Proto Wella vyvinula řadu Wella Care3 Age Restore. Tato kosmetika intenzivně působí na vlasy, vlasové kořínky i pokožku. Wella Care3 Age Restore vyživuje, regeneruje a posiluje. Vlasy jsou poté lesklé, zacelené a zdravé.

Wella pohodlně z domova

Dopřejte si péči vlasové kosmetiky Wella a podívejte se na aktuální nabídku na www.nehty-vlasy.cz Informujte se i o dalších produktech Wella.