Aulix – nakupte dekorativní osvětlení

Máte novostavbu a chystáte se vybavovat jednotlivé místnosti? Jedním z prvních prvků interiéru by mělo být vždy svítidlo. Abyste mohli vybrat to správné, je třeba předem vědět, jak silné svítidlo do konkrétní místnosti potřebujete, aby ji dostatečně osvětlilo. Na základě dostatečného svítidla si pak můžete vybrat to pravé osvětlení.

Základ osvětlení většinou tvoří centrální svítidlo, kterým bývá nejčastěji lustr. Ten dodá místnosti obvykle dostatečné množství světla na běžné činnosti. Chcete-li však číst, je lepší si posvítit ještě lépe. K tomu slouží doplňková svítidla, nejčastěji to bývají stojací lampy, pod které si můžete přistavit pohodlné křeslo a číst v klidu vaši oblíbenou knihu, luštit křížovku nebo třeba plést ponožky. Vedle stojacích lamp jsou populární také stolní lampičky, závěsné lustry se dají rovněž bez problémů využít jako doplňkové, nástěnná svítidla, bodovky nebo také moderní LED pásky. Možností je celá řada, bohatý sortiment klasických i opravdu luxusních svítidel vám nabídne firma Aulix.cz. Ovšem svítidla mohou na obrázku vypadat docela jinak než potom ve skutečnosti, proto je vždy lepší osvětlení vybírat v kamenné prodejně.

Aulix.cz pro vás má velké světelné studio v Dolních Břežanech u Prahy, kde naleznete více než 400 různých modelů svítidel a osvětlení, které si můžete na místě prohlédnout a lépe si tak vybrat než podle obrázku. Věnovat se vám zde budou na slovo vzatí odborníci, kteří se problematikou osvětlení zabývají již dlouhá léta. Jsou vám tedy schopni poradit, jaké osvětlení je pro kterou místnost nejvhodnější, informují vás, jaké jsou moderní trendy v oblasti osvětlovací techniky a poradí vám při výběru. Neváhejte a navštivte i vy profesionální světelné studio Aulix.cz, kde si osvětlení vybere skutečně každý.