Obalové materiály a drogerie z firmy Obaly A&T

Firma Obaly A&T je čistě českou firmou bez zahraniční účasti. Firma Obaly A&T působí na trhu již od roku 1994 a její činností je prodej obalového materiálu a drogistického zboží. Zákazníky firmy Obaly A&T jsou převážně firmy zabývající se gastronomií a cukrářskou výrobou nebo prodejny masa, zeleniny a potravin. Firma Obaly A&T nabízela nejprve základní sortiment a jak se postupně zvyšovaly požadavky zákazníků, tak se firma začala rozvíjet a nyní nabízí svým zákazníkům až 2000 položek, které má firma ve svém internetovém obchodě skladem. Firma Obaly A&T se nezaměřuje pouze na jednu skupinu zákazníku a spolupracuje nejen s českými firmami, ale i s renomovanými zahraničními firmami.

Provozujete-li restauraci, vinárnu, pivnici, hotel, cukrárnu, prodejnu masa potravin zeleniny, nebo jinou provozovnu mohou Vám pomoci výrobky od firmy Obaly A&T. V nabídce internetového obchodu Obaly A&T naleznete tašky, sáčky, pytle, krabičky na jídlo, cukrářské košíčky, kelímky, tácky, etikety, lepicí pásky a mnoho dalších výrobků užitečných při vašem podnikání. Kromě obalových materiálů má firma Obaly A&T také ve svém internetovém obchodě širokou nabídku drogistického zboží. Internetový obchod firmy Obaly A&T nabízí mycí a čisticí prostředky, úklidové a ochranné prostředky, dezinfekční prostředky, prací prostředky, tekutá mýdla, lampové oleje a mnoho dalšího zboží z oblasti drogerie.

Při objednávání zboží v internetovém obchodě firmy Obaly A&T není nutná registrace zákazníka, ale registrovaní zákazníci mají proti neregistrovaným zákazníkům výhodu přednostního vyřizování zakázek. Registrovaným zákazníkům mohou být také přidělovány různé bonusy a slevy, o kterých jsou včas informováni. Standardní doba dodání zásilky je do 48 hodin, dle zvolené formy dopravy a oblasti doručení.

Více naleznete na http://www.obalyat.cz/