Stylový plot s veškerým servisem

Proč vlastně lidé potřebují ploty? Dnes je oplocení chápáno především jako nutnost označení a hlavně ochrany vlastního pozemku. Ochranářský pud máme zakódovaný v DNA, již naši předci stavěli ohrady a později hradby kolem svých vesnic a osad a chránili je tak před divou zvěří i bojovnými nepřáteli. Postupem času se ohrady a hradby zmenšily a zkultivovaly a vznikly z nich ploty jako symbolické vymezení pozemku. Ploty plní rozmanité úlohy podle požadavků.

Každý má o plotu vlastní představu, pro spoustu lidí je velmi důležitá nejen funkčnost, ale také design plotu. Jsou-li pro vás podstatné funkce i design, zvolte univerzální plot, pořiďte si betonový plot. V dnešní době se staví ploty z nejrůznějších materiálů v roztodivných tvarech a velikostech, každý má svoje výhody i nevýhody. Betonový plot je druhem oplocení, který má spoustu výhod, ale zatím z praktického hlediska nevykazuje žádné nevýhody. Betonový plot už vzhledem ke své konstrukci funguje primárně jako ochrana majetku i soukromí majitele. Díky své odolné konstrukci nepodlehne betonový plot jen tak působení přírodních živlů ani mechanickému působení.

Betonové ploty jsou vyrobeny z vysoce kvalitního českého betonu, který se pochlubí stálým složením. Pro zajištění maximální pevnosti a také pružnosti plotu, obsahuje jeho konstrukce dodané ocelové armatury. Betonový plot tak bez újmy přečká lijáky, sněhové vánice, mrazy i krupobití.

Vedle své odolnosti vyniká betonový plot také svou estetikou, v dnešní době není problém získat betonový plot ve vaší oblíbené barvě a tvaru, který se hodí k vašemu domu. Betonový plot seženete v designu štípaného nebo skládaného kamene, máte-li rádi cihličky, můžete mít betonový plot v dekoru rovných nebo baculatých cihel. Neváhejte a vyberte si ten pravý dekor i vy.